ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Ζήτησε τρεις διεθνείς διαιτητές για το Game 5 με τον Παναθηναϊκό

Λάρισα: Ζήτησε τρεις διεθνείς διαιτητές για το Game 5 με τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Λάρισα ζήτησε εγγράφως από την ΕΟΚ τον ορισμό τριών διεθνών διαιτητών για το Game 5 με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, το απόγευμα της Τετάρτης 8 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.

Η Λάρισα έχει κάνει πράγματα και θαύματα στη σειρά με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, την οποία οδήγησε σε Game 5 μετά τη δεύτερη σερί νίκη στο γήπεδό της. Οι κυανόλευκοι προετοιμάζονται για το σπουδαιότερο παιχνίδι της ιστορίας τους, κάνοντας παράλληλα τη δική τους κίνηση μετά απ όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες -ιδίως με την ολοκλήρωση του Game 4 στη Λάρισα.

Τόσο ο Γιώργος Βόβορας όσο και ο Ιωάννης Παπαπέτρου άφησαν άλλωστε αιχμές για τις διαιτητικές αποφάσεις, με τον δεύτερο να είναι έξαλλος μετά την αποβολή του με πέμπτο φάουλ. Εξάλλου, το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Ιουνίου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισκέφτηκε τον Βαγγέλη Λιόλιο στα γραφεία της ΕΟΚ.

Γι αυτούς τους λόγους λοιπόν, η ΚΑΕ Λάρισα ζήτησε εγγράφως (μέσω επιστολής) από την ΕΟΚ τον ορισμό τριών διεθνών διαιτητών στην αναμέτρηση που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς της Stoiximan Basket League. Ο θεσσαλικός σύλλογος αιτήθηκε να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν καλύτερη διεξαγωγή της κρίσιμης αναμέτρησης και η ισονομία αυτής.

Θυμίζουμε πως στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς οι δύο εκ των τριών διαιτητών ήταν διεθνείς. Ο λόγος για τον Ηλία Κορομηλά και τον Δημήτρη Ζαχαρή.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Λάρισα ζήτησε εγγράφως από την Αστυνομία και τον ΕΣΑΚΕ να υπάρχουν επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΛΑΡΙΣΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ