STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σύρραξη στο φινάλε του Λάρισα - Παναθηναϊκός, εκτός εαυτού ο Βόβορας

Σύρραξη στο φινάλε του Λάρισα - Παναθηναϊκός, εκτός εαυτού ο Βόβορας
INTIME SPORTS

Χαμός στο φινάλε του αγώνα Λάρισα - Παναθηναϊκός, με τον Γιώργο Βόβορα έξαλλο και με γενικευμένη σύρραξη που οδήγησε σε ένταση και στη φυσούνα του κλειστού της Νεάπολης.

Ο τέταρτος αγώνας της ημιτελικής σειράς της Stoiximan Basket League ανάμεσα στη Λάρισα και στον Παναθηναϊκό, τα είχε όλα. Χαλασμένο κλιματισμό στο κατάμεστο κλειστό της Νεάπολης, νεύρα, εντάσεις, τεχνικές ποινές, τραυματισμούς, αλλά και σύρραξη στο φινάλε, όταν η κάμερα της ΕΡΤ έπιασε τον Γιώργο Βόβορα εκτός εαυτού, να επιτίθεται στον Μίλαν Μάριτς την ώρα που ο team manager των γηπεδούχων προσπαθούσε να τον συγκρατήσει, ενώ όλα είχαν ξεκινήσει από μια λογομαχία του Καράμπελα με τον Νέντοβιτς.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν έξαλλος και με τους διαιτητές Κορομηλά, Ζαχαρή, Κατραχούρα, καθώς προηγουμένως είχαν αποβληθεί με πέντε φάουλ ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο Οκάρο Γουάιτ και ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ξαφνικά στο παρκέ βρέθηκαν δεκάδες άνθρωποι, με την ένταση να γενικεύεται και να μεταφέρεται και στην φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ