STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λάρισα: Ανακοίνωσε τον Ζώη Καράμπελα

Ο Ζώης Καράμπελας με την φανέλα του Περιστερίου
Ο Ζώης Καράμπελας με την φανέλα του Περιστερίου EUROKINISSI

Η Λάρισα ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού γκαρντ, Ζώη Καράμπελα εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στην Stoiximan Basket League.

Στη Λάρισα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ζώης Καράμπελας (20 ετών, 1.82) με τον σύλλογο της Θεσσαλίας να ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού γκαρντ. Στη Λάρισα θα συνεργαστεί ξανά με τον κόουτς Παπανικολόπουλο έπειτα από την συνεργασία τους στο Περιστέρι. Αυτό το διάστημα ο Καράμπελας βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου συμμετέχει με την Εθνική Κ20 στα Challengers της FIBA.

Τη σεζόν 2020/21 στη Stoiximan Basket League ο Καράμπελας είχε μέσο όρο 2.6 πόντους με 1.5 ασίστ ανά ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάρισας:

"Η ΚΑΕ Λάρισα ενημερώνει για τη σύναψη συμφωνίας με τον Ζώη Καράμπελα, ο οποίος αγωνίζεται ως Point Guard και θα ενισχύσει το σύνολο την ερχόμενη περίοδο στην Stoiximan Basket League. Ο νεαρός άσος συνεργάστηκε ξανά με τον Νίκο Παπανικολόπουλο, αφού ο προηγούμενος σταθμός στην καριέρα του, ήταν το Περιστέρι BC.

Να σημειωθεί ότι αυτό το χρονικό διάστημα ο Καράμπελας βρίσκεται στο Ηράκλειο λόγω συμμετοχής της Εθνικής U20 στα Challengers της FIBA. Η ομάδα μας καλωσορίζει τον παίκτη και του εύχεται μία καλή σεζόν, δίχως τραυματισμούς"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ