ΟΠΑΠ FINAL 8

Λαρεντζάκης: "Θα πάμε στο ντέρμπι αιωνίων με ψυχολογία για να κατακτήσουμε τον τίτλο"

Λαρεντζάκης: "Θα πάμε στο ντέρμπι αιωνίων με ψυχολογία για να κατακτήσουμε τον τίτλο"
INTIME SPORTS

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στάθηκε στην ιδιαιτερότητα των τελικών ανάμεσα στους δύο "αιωνίους" και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου της χρονιάς, μιλώντας σε δηλώσεις στο OlympiacosBC TV ενόψει της σπουδαίας αποψινής αναμέτρησης (19:00, ΣΚΑΪ/Cosmote Sports 5 και LIVE από το SPORT24).

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στο OlympiacosBC TV ενόψει του αποψινού τελικού του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (19:00, ΣΚΑΪ/Cosmote Sports 5 και LIVE από το SPORT24) και ανέδειξε τη σημασία του μεγάλου αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στον "αιώνιο" αντίπαλο, Παναθηναϊκό AKTOR, δίνοντας, παράλληλα και το σύνθημα για την νίκη και την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου της χρονιάς.

"Παίξαμε με δύο πολύ καλά δουλεμένες ομάδες που είναι ψηλά στην βαθμολογία στο ελληνικό πρωτάθλημα", τόνισε αρχικά ο αθλητής των ερυθρολευκων αναφορικά με την δρόμο της ομάδας του προς τον τελικό και συνέχισε: "Το σημερινό παιχνίδι είναι ένας τελικός, ντέρμπι αιωνίων και θα πάμε με αυτή την ψυχολογία και νοοτροπία".

Για το αν η παρουσία του των πράσινων στον τελικό δίνει έξτρα κίνητρο στους Πειραιώτες, απάντησε: "Πάντα αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα, πόσω μάλλον όταν κρίνουν τίτλους" για να εξηγήσει ότι: "Όλοι τίτλοι μετράνε, όλα είναι Κύπελλα και διακρίσεις. Για αυτό το λόγο θα πάμε στον τελικό με αυτή την ψυχολογία και αυτό το σκεπτικό για να το κατακτήσουμε"

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ