ΑΕΚ

Λάνγκφορντ: "Είμαι έτοιμος να υπογράψω, δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά αρχής"

Ο Κιθ Λάνγκφορντ με την φανέλα της ΑΕΚ
Ο Κιθ Λάνγκφορντ με την φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI

Με ένα μακροσκελές κείμενο στο twitter ο Κιθ Λάνγκφορντ δήλωσε ότι είναι έτοιμος να υπογράψει τον διακανονισμό που του έχει προτείνει η ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ο λόγος που έχει καθυστερήσει να το κάνει δεν είναι οικονομικός, αλλά θέμα αρχής.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ είναι έτοιμος να υπογράψει τον διακανονισμό που του έχει προσφέρει η ΑΕΚ. Πρώτα όμως θέλει να στείλει ένα μήνυμα, αλλά και να δώσει ένα μάθημα προς όλες τις ομάδες: Μην χτίζεται ομάδες με μπάτζετ που δεν έχετε.

Μία μέρα μετά την δήλωσή του - όπως και των Λοτζέσκι και Μορέιρα - ότι δεν έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για να διακανονιστούν οι οφειλές στο πρόσωπό του, ο Αμερικανός ανέβασε μία δήλωση στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, αναφέροντας ότι ο λόγος που δεν έχει υπογράψει ακόμα - αλλά σκοπεύει να το κάνει - δεν είναι οικονομικός, παρά θέμα αρχής για αυτόν.

"Ενθαρρύνω την ΑΕΚ και όλα τα σωματεία που έχουν πρόβλημα να έχουν λογιστικό πρόβλημα, κάνοντας μπάτζετ με λεφτά που δεν έχουν. Είναι πιο σημαντικό από τα προσωπικά μου συναισθήματα για τα πράγματα που έχουν ειπωθεί για εμένα από την ΑΕΚ και το φτωχό επιχειρηματικό μοντέλο που ακολούθησε." αναφέρει μεταξύ άλλων στην δήλωσή του ο Λάνγκφορντ, η οποία ήρθε λίγη ώρα μετά την δημοσίευση της συνέντευξης του Γιόνας Ματσιούλις, όπου ο Λιθουανός υποστήριξε ότι η "Ένωση" του χρωστάει τέσσερις μισθούς.

Αναλυτικά ο Κιθ Λάνγκφορντ έγραψε:

""Είμαι έτοιμος να υπογράψω. Η καθυστέρηση δεν έχει σχέση με τα χρήματα. Έχω βγάλει εκατομμύρια στην καριέρα μου. Είναι θέμα αρχής. Δεύτερον, οι πρώην συμπαίκτες μου αξίζουν την ευκαιρία να κερδίσουν τα λεφτά του επόμενου συμβολαίου τους παίζοντας σε μία ανταγωνιστική λίγκα για να δείξουν το ταλέντο τους.

Είναι πιο σημαντικό για την ΑΕΚ να έχει την ευκαιρία να κάνει το σωστό για το επόμενο γκρουπ ξένων παικτών που θα χρειαστούν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους στην Ευρωπη. Ενθαρρύνω την ΑΕΚ και όλα τα σωματεία που έχουν πρόβλημα να έχουν λογιστικό πρόβλημα, κάνοντας μπάτζετ με λεφτά που δεν έχουν.

Τρίτον, αναγνωρίζω την ευκαιρία των ανερχόμενων παικτών να παίξουν σε μία από τις καλύτερες λιγκες στην Ελλάδα και αυτα που προσφέρει. Είναι πιο σημαντικό από τα προσωπικά μου συναισθήματα για τα πράγματα που έχουν ειπωθεί για εμένα από την ΑΕΚ και το φτωχό επιχειρηματικό μοντέλο που ακολούθησε.

Χρησιμοποιήστε άμεσες γραμμές επικοινωνίας για την κατάσταση της ομάδας και δώστε στους παίκτες την ελευθερία να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις με βάση τις συνθήκες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για όλες τις πλευρές και ένα πιο συνεπές αποτέλεσμα γενικά"

Δείτε τα tweet του Λάνγκφορντ:

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ