ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λαμόνικα για την επίθεση το 2020 μετά το Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: "Δεν την συνδέω με το αποτέλεσμα, αλλά με κάτι άλλο, που δεν θα μάθω ποτέ"

Ο Λουίτζι Λαμόνικα
Ο Λουίτζι Λαμόνικα EUROKINISSI

Ο Λουίτζι Λαμόνικα αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην επίθεση που δέχθηκε το 2020 ταξί στο οποίο επέβαινε μετά από έναν αγώνα Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα, αναφέροντας ότι δεν συνδέει την επίθεση με το αποτέλεσμα του αγώνα, για να προσθέσει ότι δεν θα μάθει ποτέ ποιο ήταν το κίνητρο.

Ηταν Φλεβάρης του 2020 όταν ο μπασκετικός κόσμος σοκαρίστηκε στην είδηση ότι το ταξί που επέβαιναν οι διαιτητές της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα (νίκη με 81-92 των Καταλανών) δέχθηκε επίθεση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Λουίτζι Λαμόνικα. Σχεδόν 2.5 χρόνια αργότερα, ο Ιταλός διαιτητής αναφέρθηκε στο θέμα σε συνέντευξή του στη "Marca".

Ο Λαμόνικα κλήθηκε να μιλήσει για το γεγονός ότι κρέμασε την σφυρίχτρα του, μιλώντας για τις εμπειρίες του. Κάποια στιγμή η συζήτηση πήγε στις χειρότερες στιγμές του, με τον δημοσιογράφο να τον ρωτάει αν η επίθεση που δέχθηκε το 2020 ήταν ανάμεσα σε αυτές, με τον Ιταλό να μην διστάζει να απαντήσει.

"Δεν συνδέω το επεισόδιο με το παιχνίδι, αλλά με κάτι άλλο, το οποίο πιθανότατα δεν θα μάθω ποτέ" ανέφερε αρχικά ο Λαμόνικα, για να προσθέσει: "Ήμασταν ήδη εκτός γηπέδου και οι οπαδοί αποχωρούσαν. Είναι αλήθεια ότι έγινε αμέσως μετά τον αγώνα, αλλά εκείνη την περίοδο η κατάσταση ήταν ιδιαίτερη ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας και του Παναθηναϊκού. Δεν νομίζω ότι είχε σχέση με το αποτέλεσμα του αγώνα".

Κλείνοντας το θέμα, ο Ιταλός τόνισε: "Αν και ο Παναθηναϊκός έχασε, κανείς δεν είπε τίποτα σε εμάς, κανένας οπαδός δεν μας επέπληξε, δεν συναντήσαμε κάποια περίεργη κατάσταση όταν αποχωρούσαμε. Θυμάμαι ότι ήταν εκεί οπαδοί που ζητούσαν φωτογραφίες από τους παίκτες και από εμάς, οπότε δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα ακολουθούσε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ