ΑΕΚ

Κυρίτσης: "Κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι"

Κυρίτσης: "Κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι"
kYRITSHS

Για την Πάτρα, αναχώρησε μετά τη μεσημεριανή προπόνηση, η αποστολή της ΑΕΚ, που θα αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα

Παρά τους αρκετούς τραυματισμούς που έπληξαν την ομάδα μέσα στην εβδομάδα, ο Βαγγέλης Αγγέλου, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Για το παιχνίδι, μίλησε ο άσος της ομάδας, Αλέξης Κυρίτσης: " Κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι ένα ντέρμπι. Στο σημείο που βρισκόμαστε, αφενός δεν πρέπει να υποτιμήσουμε οιονδήποτε αντίπαλο, αφετέρου επιβάλλεται να δείχνουμε το 100% των αγωνιστικών μας δυνατοτήτων σε κάθε παιχνίδι. Δεν πρέπει να μας ξεγελάει, λοιπόν, η βαθμολογική θέση της Ολυμπιάδας, η οποία "διψάει" για βαθμούς προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία".

Αναφερόμενος στο ματς με τους "πορτοκαλί", ο Αμάρα Σι, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: " Αν παίξουμε, όπως στα τελευταία παιχνίδια, τότε θα διευρύνουμε το σερί νικηφόρων παιχνιδιών. Δεν πρέπει να δώσουμε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης την ευκαιρία στην Ολυμπιάδα να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει. Και αυτό θα συμβεί αν θυμηθούμε τον τρόπο παιχνιδιού μας στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με το Αιγάλεω. Πρέπει να μπούμε δυνατά στο ματς και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας".


TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ