ΑΕΚ

Κυρίτσης: "H AEK να γίνει... Φεράρι"

Κυρίτσης: "H AEK να γίνει... Φεράρι"
Κυρίτσης

O Aλέξης Κυρίτσης μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ρεθύμνου αλλά και τη συνέχεια της Ένωσης

Ο Κυρίτσης μιλώντας για τον Βαγγέλη Αγγέλου σχολίασε: " Έχει μεγάλη εμπειρία, παρότι πολύς κόσμος δεν το ξέρει αυτό. Θέλουμε να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε από τον προπονητή. Πρέπει να είμαστε μια οικογένεια".

Σχετικά με την ομάδα και την απόδοση της ανέφερε: " Σε αυτό το σημείo που βρισκόμαστε μας ενδιαφέρει να νικάμε. Είτε με ένα, είτε με είκοσι πόντους, μικρή σημασία έχει. Σαν ομάδα πρέπει να βρεθούμε στο γήπεδο. Το ζητούμενο είναι να φτάσουμε στο σημείο να βρούμε τους αυτοματισμούς μας".

Μιλώντας για τον πρόεδρο της Ένωσης Δημήτρη Δρόσο ο νεαρός γκαρντ τόνισε: " Ο Δρόσος είναι φιλόδοξος και κοντά στην ομάδα. Είναι ένα στοίχημα για εκείνον η ΑΕΚ. Νομίζω ότι θα μας βοηθήσει".

Όσο για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο υποστήριξε: " Αν είχαν μπει οι βολές του Βουγιούκα θα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Στο διάστημα που ήμασταν συγκεντρωμένοι και βγάζαμε ενέργεια η διαφορά ξέφυγε. Στη συνέχεια, όμως, δώσαμε στο Ρέθυμνο την ευκαιρία να επανέλθει. Όλοι οι παίκτες πάλεψαν, αλλά ο Ταπούτος έδωσε το κάτι παραπάνω. Στην παράταση ήταν καταπληκτικός".

Ο Κυρίτσης αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου στοςυ εντός έδρας αγώνες. " Δεν είναι ό,τι καλύτερο να παίζεις σε άδειες κερκίδες. Θα πρέπει ο κόσμος να καταλάβει πως είμαστε μια νέα ομάδα και κάνει μια προσπάθεια. Η παρουσία του κόσμου δίπλα μας είναι πάρα πολύ σημαντική. Είναι σπουδαίο για εμάς να έχουμε στο πλευρό μας".







TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ