ΑΕΚ

Δρόσος: "Είμαι 300% πιο ζεστός"

"Είμαι 300% πιο ζεστός από τη μέρα που ανέλαβε" τόνισε ο Δημήτρης Δρόσος στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ

"Αν το να πληρώνεσαι από τώρα τον επόμενο μήνα είναι οικονομικό πρόβλημα, τότε ναι η ΑΕΚ έχει οικονομικό πρόβλημα| τόνισε ο 42χρονος παράγοντας ξεκαθάριζοντας ότι έχει εξοφλήσεις όλες τις υποχρέωσεις του.

Παράλληλα μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με τη λειτουργία της ομάδας, αλλά και την διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών και της αποπληρωμής των χρεών που αφορούν και την προηγούμενη διοίκηση. Δεν θέλησε να μιλήσει για το θέμα των μεταγραφών, ενώ σε ερώτηση για το "αν είναι το ίδιο ζεστός με την πρώτη ημέρα που ανέλαβε" έδωσε μια χαρακτηριστική απάντηση: "Σε ότι αφορά εμένα είμαι 300% πιο ζεστός. Έχω πεισμώσει περισσότερο κι είμαι διατεθειμένος να κάνω ακόμη περισσότερο. Στα θέματα που δεν αφορούν εμένα είμαι 100% κάτω".



Παράλληλα εξέφρασε τα παράπονα του για όσους έλεγαν ότι θα βοηθήσουν την ομάδα κι ως τώρα δεν το έχουν κάνει, καυτηριάζοντας παράλληλα το πρόβλημα με τα τηλεοπτικα δικαιώματα, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στο "ειδικά βάρος" της ομάδας.

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι "ότι όσοι ταξίδεψαν στο Σολέ θα πάρουν ένα εισιτήριο διαρκείας, γιατί είδαν μια πολύ κακή εμφάνιση", ενώ στο τέλος δέχτηκε με ένα μεγάλο χαμόγελο το αναμνηστικό δώρο της Wilkinson (σ.σ προφανώς η κοπέλα της εταιρία δεν ήξερε ότι είναι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ) λέγοντας: "είναι το πρώτο κέρδος μου από την ΑΕΚ από τη μέρα που ανέλαβα".

*Στο ημίχρονο του αγώνα διεξήχθη αγώνας επίδειξης καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με ειδικής ανάγκες (αύριο). Μετά το τέλος του ολιγόλεπτου ματς το κοινό χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες. Ο Δημήτρης Δρόσος έδωσε στον πρόεδρο της ΟΣΕΚΚ, Γιώργο Κούζα μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών, με τον τελευταίο να δηλώνει: "Ευχαριστούμε τον κόσμο της ΑΕΚ, τον πρόεδρο της και το Διοικητικό Συμβούλιο. Εύχομαι καλή επιτυχία στον κύριο Δρόσο γιατί είναι νέος στην ΑΕΚ και χρειάζεται τη στήριξη σας". Η συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία του χορηγού της ΚΑΕ, Wilkinson. Η εταιρία μοίρασε αναμνηστικά δώρα στους αθλητές.

*Η 1η Δεκεμβρίου ήταν η παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS κι η ΑΕΚ μοίρασε μπλούζες, καπέλα, μπάλες και φυλλάδια με το σλόγκαν "Μην Κολλάς", ενθυμίζοντας τον ιερό σκοπό.

*Στα επίσημα του ΟΑΚΑ παρακολούθησε το παιχνίδι –και μάλιστα καθισμένος δίπλα στον Δημήτρη Δρόσο- ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο "Ντούντα" έχει στενή σχέση με τον Βαγγέλη Αγγέλου και βρήκε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το παιχνίδι από το γήπεδο. Ωστόσο η παρουσία του στο γήπεδο δεν μπορεί παρά να… ξεκινήσει σενάρια, όπως αυτά που κυκλοφορούσαν τον προηγούμενο μήνα που θέλουν την Ένωση να "βολιδοσκοπεί" τον πρώην προπονητή της Ντιναμό Μόσχας για την ερχόμενη σεζόν.












TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ