ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ: Επίσημα στο Ηράκλειο το Final Eight των Ανδρών και ο τελικός των Γυναικών

Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ: Επίσημα στο Ηράκλειο το Final Eight των Ανδρών και ο τελικός των Γυναικών
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Οριστικά στο Ηράκλειο θα διεξαχθεί το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, με την ΕΟΚ να ανακοινώνει πως η Κρήτη θα φιλοξενήσει για ακόμα μία χρονιά την διοργάνωση, ενώ στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθεί και ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών.

Το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18 Φεβρουαρίου) και τη φετινή σεζόν, με την ΕΟΚ να ανακοινώνει πως η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Κρήτη.

Η είδηση ότι τα Δύο Αοράκια θα υποδεχθούν το Final Eight ήταν γνωστή, ωστόσο πλέον πήρε επίσημη μορφή, με την Ομοσπονδία να προχωρά στην σχετική ανακοίνωση. Θυμίζουμε πως ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών θα διεξαχθεί την ίδια μέρα με εκείνον των Ανδρών.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Final Eight:

  1. Παναθηναϊκός AKTOR
  2. Ολυμπιακός
  3. Προμηθέας Πάτρας
  4. ΠΑΟΚ
  5. Άρης
  6. Περιστέρι bwin
  7. ΑΕΚ Betsson
  8. Πανιώνιος

Η κλήρωση σχετικά με τη θέση που θα καταλάβει ο Πανιώνιος, από την οποία θα σχηματιστούν τα ζευγάρια με την ακολουθία 1-8, 2-7, 3-6, 4-5 είναι προγραμματισμένη για τις 17 Ιανουαρίου στη 13:00.

Από τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα και Ελευθερία Μοσχάτου - Εσπερίδες θα προκύψει το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Το μπάσκετ είναι γιορτή! Αυτό το μήνυμα στέλνουν σε όλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η ΕΟΚ και ο Χρυσός Χορηγός της ΟΠΑΠ, μέσα από τη συνεργασία τους για μία ακόμη χρονιά. Το Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών, η συνάντηση των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας, θα έχει και πάλι τη μεγάλη στήριξη του ΟΠΑΠ, όπως και ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών.

Το ΟΠΑΠ Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου, στο Ηράκλειο Κρήτης, και τον τίτλο θα διεκδικήσουν ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο Ολυμπιακός, ο Προμηθέας Πάτρας, ο ΠΑΟΚ mateco, ο Άρης Midea, το Περιστέρι bwin, η ΑΕΚ Betsson και ο Πανιώνιος, ο οποίος κατέκτησε το UNICEF Trophy για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Στις 15 και 16 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί, στις 17 Φεβρουαρίου οι ημιτελικοί και στις 18 ο μεγάλος τελικός.

Ο ΟΠΑΠ αγκαλιάζει και το μπάσκετ Γυναικών! Στηρίζει την καινοτομία της ΕΟΚ να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών την ίδια ημέρα με τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών και δίνει και σε αυτόν τον αγώνα τίτλου… ονοματεπώνυμο: ΟΠΑΠ Κύπελλο Γυναικών!

Η συνέχεια θα γραφτεί στο παρκέ, σε ένα τετραήμερο που θα είναι γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ!"

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ