ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Προς Κρήτη και Δύο Αοράκια το Final Eight και ο τελικός των Γυναικών

Κύπελλο Ελλάδας: Προς Κρήτη και Δύο Αοράκια το Final Eight και ο τελικός των Γυναικών
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Στα Δύο Αοράκια της Κρήτης θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών. Στο ίδιο γήπεδο θα γίνει και ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών, όπως ορίζει η σχετική προκήρυξη.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στην Stoiximan Basket League, οι επτά από τις οκτώ ομάδες που θα βρεθούν στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας (15-18 Φεβρουαρίου 2024), έχουν ξεκαθαρίσει. Αυτές είναι οι Παναθηναϊκός AKTOR, Ολυμπιακός, Προμηθέας, ΠΑΟΚ, Άρης, Περιστέρι bwin και ΑΕΚ Betsson, που βρίσκονται κατά σειρά στις επτά πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η τελευταία θέση του Final Eight θα καταλήξει στην ομάδα που θα κατακτήσει το UNICEF Trophy. Δηλαδή μία εκ των Μεγαρίδας, Μίλωνα, Πανιωνίου και Δόξα Λευκάδας.

Τα ζευγάρια του Final Four του UNICEF Trophy έχουν ως εξής:

  • Μεγαρίδα - Μίλωνας
  • Πανιώνιος - Δόξα Λευκάδας

Να θυμίσουμε πως η ομάδα που θα σηκώσει το UNICEF Trophy θα πάρει μία από τις θέσεις 5-8 στην κατάταξη έπειτα από κλήρωση. Τότε θα γίνουν γνωστά και τα ζευγάρια των προημιτελικών του Κυπέλλου. Όπως όλα δείχνουν το Final Eight θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στα Δύο Αοράκια, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Αξίζει αν θυμίσουμε ότι φέτος, στο ίδιο γήπεδο με το Final Eight θα λάβει χώρα και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, κάτι το οποίο είχε προαναγγείλει προ μηνών ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος και το οποίο αναφέρεται ρητά στην προκήρυξη της διοργάνωσης.

Κύπελλο Ελλάδας: Προς Κρήτη και Δύο Αοράκια το Final Eight και ο τελικός των Γυναικών
Η προκήρυξη του Κυπέλλου Γυναικών

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γυναικών έχουν προκριθεί Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα, Εσπερίδες Καλλιθέας και Ελευθερία Μοσχάτου.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ