ΟΠΑΠ FINAL 8

Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ: Οι διαιτητές των ημιτελικών Παναθηναϊκός AKTOR - Άρης και Ολυμπιακός - Προμηθέας

Η Βασιλική Τσαρούχα
Η Βασιλική Τσαρούχα INTIME

Η ΕΟΚ γνωστοποίησε τις τριάδες των διαιτητών που θα διευθύνουν τους ημιτελικούς Παναθηναϊκός AKTOR - Άρης και Ολυμπιακός - Προμηθέας για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Η ΕΟΚ έκανε γνωστές τις διαιτητικές τριάδες των δύο σπουδαίων σημερινών (17/2) ημιτελικών του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Όπως λοιπόν αναφέρει η σχετική ενημέρωση, τον πρώτο ημιτελικό, ανάμεσα σε ο Παναθηναϊκό AKTOR και Άρη (18:00, ΣΚΑΪ/Cosmote Sports 5 και LIVE από το SPORT24) θα διευθύνουν οι Παπαπέτρου-Τσολάκος-Κατραχούρας, ενώ τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα (21:00, ΣΚΑΪ/Cosmote Sports 5 και LIVE από το SPORT24) θα διευθύνουν οι Πουρσανίδης-Τσαρούχα-Τσιμπούρης.

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ