ΟΠΑΠ FINAL 8

Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ: Ο Τολιόπουλος είχε πάνω από τους μισούς πόντους του Άρη στο πρώτο μέρος του ημιτελικού

Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ: Ο Τολιόπουλος είχε πάνω από τους μισούς πόντους του Άρη στο πρώτο μέρος του ημιτελικού
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Τολιόπουλος διανύει μία εκπληκτική σεζόν και το επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος συνέχισε από εκεί που το άφησε στον προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, καθώς στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ απέναντι από τον Παναθηναϊκό AKTOR έκανε αισθητή την παρουσία του από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Ο Έλληνας γκαρντ σημείωσε πάνω από τους μισούς πόντους του Άρη, καθώς σκόραρε τους 17 από τους 33 που μέτρησε συνολικά ο Άρης.

Ο Τολιόπουλος σημείωσε 17 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά, καθώς είχε 5/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 1/1 βολή στο πρώτο μέρος του μεγάλου αγώνα της ομάδας του.

Δείτε εδώ την εμφάνισή του στο πρώτο ημίχρονο:

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ