ΕΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ: Αυτά είναι τα ζευγάρια του Final Eight

Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ: Αυτά είναι τα ζευγάρια του Final Eight
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME

Η κλήρωση για τον κλειδάριθμο του Πανιωνίου αναφορικά με τις θέσεις 5-8 πραγματοποιήθηκε και μέσω αυτής σχηματίστηκαν τα ζευγάρια του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, από τα οποία προέκυψαν δύο δυνατά ντέρμπι.

Η κλήρωση για τον κλειδάριθμο του Πανιωνίου πραγματοποιήθηκε και κατά συνέπεια σχηματίστηκαν τα ζευγάρια του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, από τα οποία προέκυψαν ένα ντέρμπι της Αθήνας και ένα της Θεσσαλονίκης.

Οι καυνέρυθροι έλαβαν τον κλειδάριθμο 6 και κατά συνέπεια τα ζευγάρια σχηματίστηκαν ως εξής:

Αφού ο Πανιώνιος πήρε τον κλειδάριθμο 6, Περιστέρι bwin και ΑΕΚ Betsson κατέβηκαν μία θέση από την τελική βαθμολογία του πρώτου γύρου της Stoiximan Basket League, στη βάση της οποίας σχηματίστηκαν τα ζευγάρια κατ' αναλογία 1-8, 2-7, 3-6, 4-5.

Οι αναμετρήσεις Παναθηναϊκός AKTOR - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Άρης είναι προγραμματισμένες για τις 15 Φεβρουαρίου, ενώ τα παιχνίδια Ολυμπιακός - Περιστέρι bwin και Προμηθέας - Πανιώνιος θα κάνουν τζάμπολ μία μέρα αργότερα (16/2). Οι ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν προσεχώς. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 17 του ίδιου μήνα, ενώ ο τελικός στις 18.

Ο ένας ημιτελικός θα σχηματιστεί από τους νικητές των ζευγαριών Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Betsson και ΠΑΟΚ - Άρης, ενώ αντίστοιχα ο άλλος θα προκύψει από τους νικητές των ζευγαριών Ολυμπιακός - Περιστέρι bwin και Προμηθέας - Πανιώνιος.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός AKTOR μπορούν να τεθούν αντιμέτωποι μόνο στον τελικό της διοργάνωσης, καθώς τη φετινή σεζόν η κλήρωση της θέσης του νικητή του UNICEF Trophy αφορούσε μόνο τις θέσεις 5-8 σε αντίθεση με πέρυσι που δεν υπήρχε περιορισμός και οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στα ημιτελικά.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το τετραήμερο 15-18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο Κρήτης ("Δύο Αοράκια"), όπου θα αναδειχθεί ο νέος Κυπελλούχος Ελλάδας. Θυμίζουμε ότι φέτος ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα με εκείνον των Ανδρών και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο.

TAGS ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ