ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ

Κρίισα για το περιστατικό με τον Ντόντσιτς: "Είναι εύκολο να παίξεις με το μυαλό του"

Κρίισα για το περιστατικό με τον Ντόντσιτς: "Είναι εύκολο να παίξεις με το μυαλό του"

Κερ Κρίισα και Λούκα Ντόντσιτς είχαν ένα έντονο στιγμιότυπο στο παιχνίδι ανάμεσα στην Σλοβενία και την Εσθονία, με τον Εσθονό να αναφέρει σε δηλώσεις του πως το να παίξει κανείς με το μυαλό του Ντόντσιτς είναι εύκολο.

Στα μισά της πρώτης περιόδου στο ματς Σλοβενία - Εσθονία, Κερ Κρίισα και Λούκα Ντόντσιτς είχαν ένα στιγμιότυπο, με τους δύο παίκτες να τα λένε σε έντονο ύφος. Ο Σλοβένος σταρ έκανε φάουλ σε έναν παίκτη της Εσθονίας σε προσπάθεια για τρίποντο, μία απόφαση με την οποία διαφώνησε.

Τότε ο Κρίισα τον πλησίασε κουνώντας του το δάχτυλο εννοώντας πως δεν θα έπρεπε να αμφισβητεί το σφύριγμα. Ο Ντόντσιτς νευρίασε και οι δυο τους τα είπαν σε έντονο ύφος.

Σε δηλώσεις του μετά από το ματς ο Κρίισα μίλησε για το περιστατικό τονίζοντας πως το να παίξει κανείς με το μυαλό του Ντόντσιτς είναι εύκολο.

"Δεν αφήνουμε απλά έτσι κάποιον να μας πατήσει. Αλλιώς θα μέναμε στην Εσθονία και δεν θα ερχόμασταν εδώ. Αν κάποιος μας λέει κάτι τότε απαντάμε. Έδειξε αντίδραση επομένως αυτό σημαίνει πως είναι εύκολο να παίξεις με το μυαλό του.

Ο Λούκα είναι Λούκα. Είναι εξαιρετικός παίκτης και έπαιξε εξαιρετικά".

TAGS ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ