ΑΕΚ

Κουζμίνσκας: "Πιθανώς να είναι η δυσκολότερη σεζόν της καριέρας μου, δεν έχουμε μιλήσει με την ΑΕΚ για τη νέα χρονιά"

Κουζμίνσκας: "Πιθανώς να είναι η δυσκολότερη σεζόν της καριέρας μου, δεν έχουμε μιλήσει με την ΑΕΚ για τη νέα χρονιά"
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Η ΑΕΚ Betsson πήρε τη νίκη απέναντι στο Μαρούσι και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και την εκπομπή "Τζάμπολ" για την πορεία της ομάδας, τονίζοντας πως δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για το ενδεχόμενο παραμονής του και τη νέα σεζόν.

Η ΑΕΚ Betsson πήρε μία νίκη στις λεπτομέρειες απέναντι στο Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League και ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ, στο πλαίσιο της εκπομπής "Τζάμπολ".

Ο Λιθουανός σκόραρε 21 πόντους και 10 ριμπάουντ, σε ένα πληθωρικό νταμπλ-νταμπλ και σχολίασε την πορεία της Ένωσης μετά το τέλος του παιχνιδιού, ενώ δήλωσε πως δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις για την παραμονή του στα κιτρινόμαυρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Μερικές φορές το λέμε στα αποδυτήρια ότι είμαστε πολύ άτυχοι, αλλά η τύχη είναι ένα πράγμα. Αν ξεκινήσεις να νικάς συνεχίζεις, είναι σαν συνήθεια. Δυστυχώς ξεκινήσαμε να χάνουμε και σου φαίνεται ότι οι διαιτητές είναι εναντίον, ότι οι αντίπαλοι είναι τυχεροί. Αλλά στο τέλος της ημέρας δεν μπορούμε να ρίξουμε το φταίξιμο σε κανέναν, εκτός από εμάς. Πριν ξεκινήσει η σεζόν ήρθε ο παπάς να κάνει αγιασμό, ίσως πρέπει να αλλάξουμε τον παπά.

Πιθανόν να είναι η δυσκολότερη σεζόν της καριέρας μου. Είναι απλά περίεργο, γενικά η κατάσταση που χάνουμε τόσα πολλά παιχνίδια, το να μην πετυχαίνουμε τους στόχους, με τους οπαδούς να 'τρελαίνονται', κάτι το οποίο είναι κατανοητό. Τώρα έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας, μετά playoffs.

Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Νομίζω ότι κάποιες φορές μπορείς να χάσεις, αλλά το πιο σημαντικό είναι να παλεύεις μέχρι το τέλος και νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι έξυπνοι εδώ. Αγαπούν τον αθλητισμό και τότε θα καταλάβουν και θα υποστηρίξουν περισσότερο".

Για το αν έχει συζητήσει με την ομάδα την πιθανότητα παραμονής του και τη νέα σεζόν: "Πρώτα απ' όλα νομίζω ότι έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, απλά δυστυχώς κάποιες φορές δεν φαινόμαστε καλή ομάδα. Για να απαντήσω στην ερώτησή σου, όχι. Νομίζω γενικά κατά τη διάρκεια της χρονιάς πρέπει να συγκεντρωθείς. Είναι διπλωματική απάντηση, αλλά είναι αλήθεια".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ