ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κουτσοκέρας: "Ιστορική στιγμή"

Κουτσοκέρας: "Ιστορική στιγμή"
Κουτσοκέρας

Πολλά πράγματα μέσα σε λίγο χρόνο προσπαθεί να κάνει η Ολύμπια σύμφωνα με τον Βαγγέλη Κουτσοκέρα

" Είναι μια ιστορική στιγμή για την πόλη. Χρονικά μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι όλοι θα δώσουμε το κάτι παραπάνω την φετινή χρονιά. Πλέον υπάρχει μια ομάδα στην πόλη και για αυτό θέλουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας".

"Προσπαθούμε να κάνουμε πολλά πράγματα μέσα σε λίγο διάστημα για να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια. Το πιστεύω μου όμως είναι πως είναι καλύτερο να βάλεις πέντε πράγματα στο παιχνίδι σου και να τα κάνεις καλά, παρά δέκα που δεν θα τα γνωρίζεις τόσο καλά. Βέβαια, κάτι τέτοιο σε καθιστά ως ένα βαθμό προβλέψιμο στο παιχνίδι σου, αλλά σ' αυτή την περίπτωση θα μπορείς να έχεις διατηρήσει τις αρχές σου".

Για το αν υπάρχει προοπτική περαιτέρω ενίσχυσης, εκτός από τον Μάρκο Πόποβιτς, που αναμένεται αργά το βράδυ στην Λάρισα, εξήγησε: " Χρειαζόμαστε έναν ακόμη παίκτη στην θέση 4 με συγκεκριμένες ικανότητες".

Όσον αφορά στη συμπαράσταση του κόσμου, παρατήρησε: " Στην παρούσα φάση, δεν πρέπει ο κόσμος να περιμένει να δει από εμάς κάτι καλό που να του αρέσει για να έρθει στο γήπεδο. Θα πρέπει να γίνει το αντίστροφο, αυτή τη φορά. Τον θέλουμε κοντά μας από την αρχή των υποχρεώσεων μας, για να μας δώσει την ώθηση με την παρουσία του, ώστε να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας".

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Θεσσαλικής ομάδας Γιάννης Παπαχρήστος, υποστήριξε: " Άνοιξε ένα καινούργιο κεφάλαιο για το μπάσκετ στην Λάρισα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να το στηρίξουμε και να βάλουμε τις βάσεις, ώστε κάθε χρόνο να επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό".







TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ