ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Περιμένοντας τον Μάιλς

Περιμένοντας τον Μάιλς
Χατζηβρέττας

Ο Άρης πήρε τη νίκη με 92-49 στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΓΣ Ολύμπια

Ο Φώτης Κατσικάρης έμεινε ευχαριστημένος από τη διάθεση που επέδειξαν οι παίκτες του και είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα, εστιάζοντας στη χημεία της ομάδας. Ο τεχνικός του Άρη ωστόσο δεν είχε στην διάθεσή του τους τραυματίες, Νίκο Αργυρόπουλο και Δήμο Ντικούδη και έτσι έδωσε σημαντικό χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς Σκορδίλη, Μούρτο και Χρυσικόπουλο.
Για την ιστορία τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 23-15, 49-24 (ημίχρονο), 72-35, 92-49.

Αύριο το πρωί ο προπονητής του Άρη, Φώτης Κατσικάρης, και ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Χατζηβρέττας, θα μεταβούν στην Αθήνα προκειμένου να παραστούν στην κοινή συνέντευξη Τύπου που διοργανώνει ο ΕΣΑΚΕ, ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος.

Μιλούν για τον Μάιλς

Οι Δήμος Ντικούδης, Μιχάλης Κακιούζης και Άντριου Μπέτς υπήρξαν συμπαίκτες του Άαρον Μάιλς και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρθηκαν στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη.

Ο Δήμος Ντικούδης τόνισε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθούμε πάλι συμπαίκτες με τον Άαρον. Πρόκειται για ένα πολύ καλό παίκτη και καταπληκτικό παιδί. Είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ σ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν".

Ο Μιχάλης Κακιούζης σχολίασε: " Χαίρομαι που θα συναντηθώ πάλι με τον Άαρον. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και καλό παιδί. Είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Θα μας δώσει το κάτι παραπάνω που χρειαζόμαστε και μας λείπει".

Ο Άντριου Μπετς από την πλευρά του ανέφερε: " Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για την ομάδα. Διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ καλός παίκτης και συγχρόνως έχει πολύ καλό χαρακτήρα. Μπορεί να βοηθήσει την ομάδα ώστε να εμφανιστεί καλύτερη".












TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ