ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Κουρμπάνοφ: "Αποδέχομαι την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου, να επιστρέψω στο παρκέ το συντομότερο δυνατό"

Ο Νικίτα Κουρμπάνοφ της ΤΣΣΚΑ
Ο Νικίτα Κουρμπάνοφ της ΤΣΣΚΑ CSKABASKET.COM

Ο Νικίτα Κουρμπάνοφ απολογήθηκε στους φιλάθλους της ΤΣΣΚΑ, αφότου βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης μετά από ντόπινγκ κοντρόλ και τόνισε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στη δράση το συντομότερο δυνατό.

Ο Νικίτα Κουρμπάνοφ βρέθηκε θετικός μετά από έλεγχο ντόπινγκ, στον οποίο υποβλήθηκε τον Οκτώβριο και απολογήθηκε για το ατόπημά του, μετά την γνωστοποίηση της είδησης από την ρωσική ομοσπονδία. Η τιμωρία που επιβλήθηκε στον αρχηγό της ΤΣΣΚΑ λήγει στις 19 Ιανουαρίου, με τον βετεράνο φόργουορντ να απολογείται για τις πράξεις του.

"Αγαπητοί φίλοι της ΤΣΣΚΑ, συμπαίκτες, διοίκηση, υπάλληλοι του συλλόγου και φίλαθλοι του καλύτερου παιχνιδιού με μπάλα.

Ζητώ συγγνώμη για την τρέχουσα κατάσταση. Φυσικά, αυτό που συνέβη δεν είναι αντάξια συμπεριφορά του συλλόγου και οι συνέπειες μού έχουν γίνει μάθημα. Αποδέχομαι την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου.

Εκτιμώ πραγματικά την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει ο σύλλογος και οι οπαδοί εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα θεωρούσα μεγάλη τιμή να παίζω στην ΤΣΣΚΑ και κυρίως να είμαι αρχηγός της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση έδινα το 100% για το καλό της ομάδας και για να κάνω χαρούμενους όλους τους φιλάθλους μας.

Το πιο σημαντικό για μένα τώρα είναι να επιστρέψω στη δράση και στο αγαπημένο μου επάγγελμα. Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψω στο παρκέ το συντομότερο δυνατό.

Ευχαριστώ τους αγαπημένους μου, τους φίλους μου, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους σε δύσκολες στιγμές", ανέφερε αναλυτικά ο Κουρμπάνοφ στην επίσημη σελίδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ