ΑΙΓΑΛΕΩ

Κουπίδης: "Ανάλογη πορεία με την περσινή"

Κουπίδης: "Ανάλογη πορεία με την περσινή"
Αγγελόπουλος

Οι προπονήσεις συνεχίζονται όπου παίρνουν μέρος και οι Νίκος Αγγελόπουλος και Θέμης Κουπίδης

To Who is Who του Νίκου Αγγελόπουλου


ΗΜ.ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 27/06/1984
ΘΕΣΗ: Φόργουορντ
ΥΨΟΣ: 2.05
ΠΡ. ΟΜΑΔΕΣ: Γαλάτσι, Ηλυσιακός, Πανιώνιος
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: 3ος Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων (2002)

Ο Αγγελόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αιγάλεω τόνισε: " Το Αιγάλεω είναι μια ομάδα που πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία πέρσι και διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή αλλά και πολύ καλά παιδιά. Ξέρω ότι αρέσει στον κόουτς να δουλεύει πολύ με τα νέα παιδιά και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό.

Οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν από την αρχή ότι με θέλανε πολύ και αυτό μέτρησε στην απόφασή μου. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και να κάνουμε μια πορεία ανάλογη με την περσινή και αν μπορούμε και καλύτερη.

Εγώ προσωπικά έφυγα από μια ομάδα με υψηλούς στόχους, όπου πέρασα 4 χρόνια, και τώρα ανοίγει μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Ελπίζω να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν".

To Who is Who του Θέμη Κουπίδη


ΗΜ.ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1/11/1984
ΘΕΣΗ: Γκαρντ-Φόργουορντ
ΥΨΟΣ: 1.95
ΠΡ. ΟΜΑΔΕΣ: Νήαρ Ηστ, Κολοσσός
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: 2ος Πρωταθλητής Κόσμου με την Εθνική Νέων (2005)

Ο 24χρονος φόργουορντ σχολίασε: " Ήρθα στο Αιγάλεω γιατί είναι μια ομάδα που διαθέτει ένα πολύ καλό κλίμα και αυτό φαινόταν στα παιχνίδια, έχει κόσμο αλλά και έναν πολύ καλό προπονητή που δουλεύει με τα νέα παιδιά ιδιαίτερα.

Εγώ είχα μια δύσκολη χρονιά πέρσι με τον τραυματισμό μου και ελπίζω ότι φέτος θα καλύψω το χαμένο έδαφος και θα επιστρέψω δριμύτερος. Πιστεύω ότι μέσα από την ομαδική δουλειά να μπορέσω και εγώ να γίνω καλύτερος και να βοηθήσω το Αιγάλεω να πετύχεις τους στόχους του και να πραγματοποιήσουμε μια πορεία ανάλογη της περσινής".

Ο Ντέγιαν Χόχλερ που ξεκίνησε προπονήσεις ανέφερε: " Ελπίζω κα για την ακρίβεια είμαι σίγουρος ότι η ομάδα και φέτος θα πάει καλά και πιθανόν να έχει μια χρονιά καλύτερη από πέρσι. Το κλίμα στην ομάδα ήταν εξαιρετικό και ήταν ένας από τους λόγους που είμαι και φέτος στο Αιγάλεω.

Συν τοις άλλοις, ο κόουτς παρέμεινε ο ίδιος και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί πέρσι με βοήθησε αρκετά. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό, κάθε εβδομάδα έχεις ένα δύσκολο αγώνα και μ’ αρέσει πολύ εδώ στην Ελλάδα αλλά και στο ΑΙΓΑΛΕΩ, οπότε να ‘μαι πάλι εδώ

Εγώ πιστεύω να βοηθήσω την ομάδα ακόμα περισσότερο αφού πλέον θα έχω προσαρμοστεί πιο εύκολα και ελπίζω να συμβάλλω και εγώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".






























TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ