STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κουφός: "Περισσότερο σοφοί..."

Κουφός: "Περισσότερο σοφοί..."
INTIME SPORTS

Το δυσκολότερο παιχνίδι μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ήταν αυτό με τον Απόλλωνα Πατρών, σύμφωνα με τον κόουτς του Ρεθύμνου, Στέργιο Κουφό.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Στέργιος Κουφός μίλησε για τη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη".

" Πιστεύω ότι δεν ήταν τυχαίο όταν είπα ότι το σημερινό παιχνίδι θα ήταν το πιο δύσκολο για εμάς μέχρι τώρα. Όλα τα παιχνίδια μεταξύ μας με την Πάτρα κρίνονται στις λεπτομέρειες", ήταν τα πρώτα του λόγια και πρόσθεσε:

" Ήταν ένα παιχνίδι που σε κάνει περισσότερο σοφό ή αποκτάς μεγάλες γνώσεις μέσα από το παιχνίδι. Η Πάτρα είναι μια ομάδα που αν δεν σου αρέσει να διαχειρίζεσαι πολλά πράγματα στο παιχνίδι βρίσκεσαι στο καναβάτσο πολύ γρήγορα χωρίς να καταλάβεις τι έχει γίνει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Νίκο (Βετούλα) για την άνοδο και γενικά για την δουλειά που κάνει γιατί έχω ξαναπεί ότι αυτή ομάδα θα είναι μια από τις εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος.

Πιστεύω ότι κάποια καλάθια που πέτυχε ο Μπράουν κανονικά έπρεπε να κρίνουν το παιχνίδι σε καποιές αδυναμίες που βρήκαμε του αντιπάλου στην τρίτη περίοδο αλλά η Πάτρα είναι τόσο σκληρή που μπορεί και γυρίζει όλα τα παιχνίδια. Όσο για την τελευταία φάση η εντολή στο τάι μάουτ είναι να κρατήσουμε την μπάλα και στα τελευταία 2’ δευτερόλεπτα να πετάξουμε την μπάλα στο καλάθι. Ο Ούρος σούταρε στα 12’ δευτερόλεπτα και αυτό άλλες φορές κρίνει το προπονητή αλλά τελικά το έβαλε και δόξα το Θεό πήραμε αυτή την μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια στον Ντούβνιακ που το έβαλε και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Πάτρας".

Ο Ούρος Ντούβνιακ δήλωσε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και εμείς ξέραμε ότι είναι καλή ομάδα και έχει κερδίσει τρία παιχνίδια συνεχόμενα. Περιμέναμε ότι θα ξεκινήσουν δυνατά το παιχνίδι και αυτό έκαναν.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι ακριβώς σε ότι είχαμε πει στο σκάουτινγκ για την προετοιμασία του παιχνιδιού ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν καλοί στο τρίτο δεκάλεπτο και έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι αλλά δυστυχώς κάναμε κάποια λάθη ανεπίτρεπτα. Αυτό που μετράει είναι η νίκη και καταφέραμε και κερδίσαμε".

Βετούλας: "Στην πράξη δεν ήμασταν προετοιμασμένοι"

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας είπε: " Συγχαρητήρια στον κόουτς για την νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περίμεναν και οι δύο ομάδες. Στο τρίτο δεκάλεπτο περιμέναμε την αντίδραση του Ρεθύμνου. Θεωρούσα ότι ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό αλλά στην πράξη δεν ήμασταν και πάλι όμως παρόλο που βρεθήκαμε να χάνουμε και με 13 πόντους καταφέραμε και καλύψαμε τη διαφορά και βρεθήκαμε 1 πόντο πίσω.

Ήταν μια στιγμή αδράνειας δικιά μας που δεν κάναμε φάουλ στα τελευταία 23 δευτερόλεπτα. Έγινε ένα δύσκολο σουτ το έβαλε και δεν ξέρω αν το είχε σχεδιάσει και ο κόουτς αλλά πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στον Ντούβνιακ για το καλάθι που πέτυχε. Συγχαρητήρια στον Αγόρ και καλή συνέχεια".

Ο Λάρι Τέρνερ δήλωσε: " Σήμερα χάσαμε το παιχνίδι κάνοντας πολλά λάθη και χάνοντας πολλές βολές. Προσπαθήσαμε στην τρίτη περίοδο και τρέξαμε πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να γυρίσουμε πίσω να δούμε τι λάθη κάναμε και να προσπαθήσουμε να μην τα επαναλάβουμε στα επόμενα παιχνίδια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ