STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κουφός: "Όλους με προσοχή και σεβασμό"

Κουφός: "Όλους με προσοχή και σεβασμό"
INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο κόουτς του Ρεθύμνου, Στέργιος Κουφός. Διαβάστε αναλυτικά τι ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.

Το Ρέθυμνο πήρε τη νίκη απέναντι στο Περιστέρι με 75-46 και βρέθηκε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Στέργιος Κουφός μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να μείνει από την εικόνα των παικτών του στο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

" Αν είναι κάτι που διακρίνει την ομάδα μου και τη φετινή της πορεία της, αυτό είναι η σοβαρότητα. Αντιμετωπίζουμε όλους τους αντιπάλους μας με προσοχή και σεβασμό. Μετά τη νίκη μας απέναντι στο Πανιώνιο, παίξαμε ένα παιχνίδι που είναι από αυτά που δε μου αρέσουν. Γιατί το Περιστέρι βασίζεται σε νεαρούς παίκτες με αποτέλεσμα αν κερδίσεις όλα καλά, αν όμως χάσεις υπάρχει πρόβλημα.

Χάρηκα που ο Σπύρος (Μοτσενίγος) έπαιξε πολύ, και πήρε την ευκαιρία να ανέβει σιγά- σιγά. Η ομάδα έχει δώσει ένα άτυπο όρκο, να διεκδικεί όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους. Μπορεί στην πορεία να μας προδώσει η κούραση ή κάποιος τραυματισμός, αλλά θα παλεύουμε όλα τα ματς μέχρι τέλους.

Χαίρομαι που είμαστε στην 4η θέση αυτή τη στιγμή. Αν περάσουμε στο δεύτερο γύρο των play off, η ομάδα θα είναι κουρασμένη και όχι τόσο φρέσκια, όπως τώρα γιατί όλοι μας έχουμε κάνει μια υπερπροσπάθεια.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη παρουσία του στο γήπεδο, παρόλο που μου φάνηκε λιγότερος προς το τέλος της αναμέτρησης από ότι στην αρχή", δήλωσε ο Κουφός.

Ο Σπύρος Μοτσενίγος είπε: " Επιβάλλαμε από τα πρώτα λεπτά το γρήγορο ρυθμό μας και καταφέραμε να χτίσουμε μία σημαντική διαφορά. Παρόλο που ξέραμε τα προβλήματα του Περιστερίου, δεν τα αφήσαμε να μας επηρεάσουν και μείναμε πιστοί στο πλάνο μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που στήριξε για ακόμα ένα παιχνίδι την ομάδα μας. Υπάρχει άγχος και μη ξεχνάτε πως είναι τα πρώτα μου καθαρά αγωνιστικά λεπτά που παίρνω συμμετοχή. Τους ευχαριστώ πολύ".

Πεδουλάκης: "Καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο"

Ο προπονητής του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης από την πλευρά του δήλωσε: " Το Ρέθυμνο κέρδισε δίκαια, του αξίζουν συγχαρητήρια. Οι πιτσιρικάδες πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνετε στην Α1. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Α1 και ευθυνόμαστε εμείς οι μεγαλύτεροι, οι νέοι παίκτες οφείλουν να δουλέψουν πάρα πολύ. Όπως για παράδειγμα έκανε ο Κατσαρές, ο οποίος αν και είχε κριθεί το ματς, έδειξε πάθος, δύναμη και θέληση και απολαμβάνει την φετινή συμμετοχή του στην Α1.

Ευχαριστώ τον κόσμο για την συμπεριφορά του προς το πρόσωπό μου. Τα συναισθήματα μου είναι πολύ καλά για το Ρέθυμνο. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ρεθύμνου".

Ο Τρύφωνας Πρέκας: " Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη του. ‘Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στη πίεση του Ρεθύμνου και μέσα από την αντίδραση αυτή πήραν χρόνο συμμετοχής και οι νεαροί παίκτες της ομάδας μας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ