ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κώστας Αντετοκούνμπο στο SPORT24: "Τα δύο πράγματα που μου ζητάει ο coach Ιτούδης"

Κώστας Αντετοκούνμπο στο SPORT24: "Τα δύο πράγματα που μου ζητάει ο coach Ιτούδης"

Πανέτοιμος για να παίξει σε οποιονδήποτε ρόλο, ο Κώστας Αντετοκούνμπο εξήγησε στην κάμερα του SPORT24 τις δύο δουλειές που του έχει ζητήσει ο Δημήτρης Ιτούδης να προσφέρει στην Εθνική Ελλάδας.

Δεν είναι η πρώτη του επαφή με την εθνική ομάδα, φέτος όμως για πρώτη φορά ο Κώστας Αντετοκούνμπο θεωρείται σημαντικό μέλος αυτού που χτίζει ο Δημήτρης Ιτούδης στον δρόμο προς το EuroBasket 2022. Ο αθλητικός σέντερ που έπαιξε την περασμένη σεζόν στη EuroLeague με τη Βιλερμπάν μίλησε στο SPORT24 και εξήγησε ποιες δύο δουλειές του έχει ζητήσει ο Έλληνας προπονητής.

"Έχουμε παίκτες με τρομερή εμπειρία από τη EuroLeague και από το NBA. Ο coach μου ζητάει να βοηθήσω πολύ στο αμυντικό κομμάτι, γιατί είμαι καλός shot blocker και επιθετικά μου ζητάει να τρέχω το γήπεδο, να διαβάζω το παιχνίδι και να δουλεύω στο screen-and-roll" είπε ο Κώστας και πρόσθεσε πως: "Δεν με ενδιαφέρει το πόσο θα παίξω, όταν με βάλει, θα παίξω όσο πιο δυνατά μπορώ. Θα είμαι ευχαριστημένος αν βάλω κάτι γύρω από τον λαιμό μου (εννοεί το μετάλλιο), δεν θέλω να βάζουμε πίεση και να δημιουργούμε προσδοκίες, αλλά νομίζω πως έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να καταφέρουμε κάτι τέτοιο".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ