ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κώστας Αντετοκούνμπο: "Είμαστε έτοιμοι να διορθώσουμε τα λάθη μας"

Κώστας Αντετοκούνμπο: "Είμαστε έτοιμοι να διορθώσουμε τα λάθη μας"
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Σε διαδικασία αναγνώρισης και διόρθωσης των λαθών του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όπωε δήλωσε ο Κώστας Αντετοκούνμπο ενόψει του αγώνα με τη Μακάμπι (20/10, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Μακάμπι (20/10, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική της EuroLeague, στοχεύοντας σε μία καλή εμφάνιση που θα τον κάνει να αφήσει οριστικά πίσω του την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε, στο πρώτο σκέλος της διαβολοβδομάδας. Όπως δήλωσε ο Κώστας Αντετοκούνμπο, οι πράσινοι ψάχνουν να βρουν τι είναι αυτό που φταίει για τα νοθρά ξεκινήματα που παρουσιάζουν σε κάποια παιχνίδια.

"Είναι σίγουρα μια πολύ καλή ομάδα. Προετοιμαστήκαμε σήμερα βλέποντας βίντεο από τον τρόπο παιχνιδιού της Μακάμπι. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε απέναντι στη Φενέρ και να συνεχίσουμε για να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα.

Η Μακάμπι είναι μια καλή ομάδα με εξαιρετικούς περιφερειακούς παίκτες. Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στην άμυνα και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι αποφεύγοντας τα καλάθια από αιφνιδιασμούς. Κάτι τέτοιο θεωρώ πως θα μας βοηθήσει πολύ.

Ισχύει ότι σε κάποια ματς δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Προσπαθούμε να αντιληφθούμε ως ομάδα το τι φταίει. Το βέβαιο είναι πως θα πρέπει να διορθώσουμε άμεσα", είπε συγκεκριμένα ο διεθνής Έλλνηνας σέντερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ