STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κορωνιός: "Σκύβουμε το κεφάλι και πάμε στο επόμενο"

Κορωνιός: "Σκύβουμε το κεφάλι και πάμε στο επόμενο"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς της Καβάλας, Άγγελος Κορωνιός τόνισε πώς αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική. Διαβάστε αναλυτικά.

Η Καβάλα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και επικράτησε του Περιστερίου με 84-79 για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

"Είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη. Ξεχνάμε αυτό το αποτέλεσμα, σκύβουμε το κεφάλι και πάμε στο επόμενο παιχνίδι", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

" Δεν ήμασταν καλοί, κάναμε πολλά λάθη και ο εκνευρισμός λίγο έλειψε να μας κοστίσει. Δουλειά μου, ως προπονητής, είναι να προσπαθώ να παίρνω το καλύτερο από κάθε παίκτη. Θεωρώ ο Γιάννης είναι πολύ έμπειρος και χαρισματικός παίκτης, που αν αφομοιώσει αυτά που θέλω, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα για την ομάδα".

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης από την πλευρά των παικτών είπε: " Συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Είναι ομάδα που αγαπώ πολύ, γιατί αποτελείται από Ελληνόπουλα. Αυτή η νίκη ήταν καθαρά νίκη προπονητή. Αυτό που είδατε σήμερα είναι ό,τι γίνεται καθημερινά στο γήπεδο, από τον κύριο Κορωνιό. Είχα έλθει εδώ πριν ένα μήνα, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο και είχα πει ότι αυτή η ομάδα δεν πρόκειται να πέσει. Εχουμε καλούς παίκτες και καλή ομάδα".

Κουστένης: "Συγχαρητήρια στην Καβάλα"

Ο προπονητής του Περιστερίου, Τζίμης Κουστένης δήλωσε: " Συγχαρητήρια στην Καβάλα και στον Αγγελο Κορωνιό, για την πολύ καλή δουλειά που φάνηκε σήμερα ότι έχει κάνει με την ομάδα. Ξέραμε πως για να νικήσουμε σε αυτό το γήπεδο, έπρεπε να παίξουμε πολύ καλά. Καταφέραμε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι, μέχρι τα τελευταία λεπτά.

Ολα κρίθηκαν στο γεγονός ότι η Καβάλα έχει κάποιους έμπειρους παίκτες, όπως ο Γκαγκαλούδης και ο Στεφανίδης, που έβαλαν τα κρίσιμα σουτ και έτσι χάσαμε. Θέλουμε να κρατήσουμε το αήττητο στο Περιστέρι και να νικήσουμε το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Κολοσσό".

Ο Ανδρέας Ψαρόπουλος τόνισε: " Ηταν ένα παιχνίδι που ελπίσαμε πως θα μπορέσουμε να νικήσουμε. Ημασταν μέσα στο παιχνίδι έως το τελευταίο δίλεπτο, όταν δεν καταφέραμε να βάλουμε τα καλάθια που θέλαμε, με αποτέλεσμα να νικήσει η Καβάλα, που είναι μια πολύ καλή ομάδα και της εύχομαι να μείνει στην κατηγορία".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ