ΑΕΚ

Κοντά στον Φρανκ Ουίλιαμς

Ο Φρανκ Ουίλιαμς φαίνεται να κερδίζει τη μάχη για τη θέση του βασικού πλέι-μέικερ της Ένωσης

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ ξεχωρίζει στη λίστα του Άγγελου Κορωνιού, που περιέχει ακόμη ονόματα όπως αυτά του Έλμερ Μπένετ, του Τερέλ Έβερετ και του Σκούνι Πεν. Οι τελευταίοι, όμως, έχουν βασικά μειονεκτήματα όπως η ηλικία (Μπένετ), η απειρία (Έβερετ) και το κασέ (Πεν), που τους αφήνουν σε δεύτερη μοίρα.
Όσο για τον Ουίλιαμς; Επιλέχτηκε στο ντραφτ του 2002 από τους Νάγγετς (Νο25). Μαζί με τον Αντόνιο ΜακΝτάις κι ένα ντραφτ-πικ δεύτερου γύρου κατέληξε στουςΝικς αντί των Μάρκους Κάμπι, Μαρκ Τζάκσον και τα δικαιώματα του Νένε Χιλάριο.

Στη συνέχεια "μετακόμισε" στο Σικάγο μαζί με τους Μουτόμπο, Χάριγκτον και Τριμπάνσκι (φέτος στο Περιστέρι) αντί των Τζαμάλ Κρόφορντ και Τζερόμ Ουίλιαμς.

Η καλύτερη του σεζόν ήταν το 2003-2004 όταν με τους Νικς είχε 3.9 πόντους, 2.2 ασίστ σε 13' συμμετοχής.

Είναι απόφοιτος του Ιλινόις, με τα χρώματα του οποίου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Αναδείχτηκε μάλιστα All-American.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φρανκ Ουίλιαμς είχε βρεθεί το περασμένο καλοκαίρι μια... ανάσα από τον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε "κλείσει" με τους "ερυθρολεύκους" έναντι 550.000 δολαρίων, αλλά τελικά η συμφωνία "χάλασε" επειδή ο παίκτης ζήτησε να μείνει άλλες 10 ημέρες στις ΗΠΑ για να παρευρεθεί στο γάμο του αδερφού του.

Γράφουν για Πεν οι Ιταλοί

Το ιταλικό site "Mondobasket.it" αναφέρει ότι ο "Σκούνι Πεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, καθώς του αρέσει η Αθήνα", ενώ αναφέρει ακόμη το όνομα του Τερέλ Έβερετ.












TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ