ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κοντά σε Καρίμ Τζαμάρ

Κοντά σε Καρίμ Τζαμάρ

Ο 22χρονος Αμερικανός Καρίμ Τζαμάρ είναι πολύ κοντά στην ένταξη του στο ρόστερ του Κολοσσού Ρόδου, καθώς ήδη με τον απόφοιτο του κολεγίου Montana υπάρχει προφορική συμφωνία

Η ενίσχυση του Κολοσσού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται με ταχύς ρυθμούς. Ο Μιχάλης Κουταλιανός και οι συνεργάτες του αφού πέρασαν μία περίοδο όπου καθημερινά εξέταζαν πολλές περιπτώσεις ξένων παικτών φαίνεται πως βρήκαν τον παίκτη που θα κλείσει την λίστα των αλλοδαπών στο ρόστερ των "θαλασσοί".

Το προπονητικό τιμ των Ροδίων έχει καταλήξει στον 22χρονο Καρίμ Τζαμάρ και με τον Αμερικανό σμολ φόργουορντ υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία, η οποία αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να οριστικοποιηθεί.

Ο Τζαμάρ έχει ύψος 1.96μ. και αποφοίτησε από το κολέγιο Montana, όπου στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του είχε κατά μέσο όρο 18,8 πόντους, 5,9 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον Τζαμάρ τότε ο Κολοσσός θα έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές από την ξένη αγορά, καθώς έχουν ήδη έχουν αποκτηθεί οι Αμερικανοί Χάγκινς, Σμιθ και Τζέιμς, ενώ στη λίστα των κοινοτικών υπάρχουν τα ονόματα των Μπούλιαν και Λίντεν.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ