STOIXIMAN BASKET LEAGUE

"Κωμικοτραγικές καταστάσεις"

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ομαδικη #X3

Ο ΠΣΑΚ (ξανα)κρούει τον κώδωνα του κινδύνου με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στον Μακεδονικό

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑκ:

"Με αφορμή τις κωμικοτραγικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν τις περασμένες εβδομάδες στην ΚΑΕ Μακεδονικός, ο σύνδεσμος μας θέλει να υπενθυμίσει στις αρμόδιες αρχές (Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμοί, ΕΣΑΚΕ, ΕΟΚ) ότι είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου πολύ πριν αρχίσει το εφετινό πρωτάθλημα και είχε επιστήσει την προσοχή τους, ειδικότερα λίγο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης των πιστοποιητικών συμμετοχής στα πρωταθλήματα μπάσκετ.

Με λύπη και προβληματισμό παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα στον χώρο του μπάσκετ, αναφορικά με την αφερεγγυότητα ενός μεγάλου μέρους των ομάδων Α1 και Α2 εθνικής κατηγορίας. Από ό,τι φαίνεται, οι αρμόδιες αρχές εκτιμούν ότι τα χρήματα των Ελλήνων καλαθοσφαιριστών ανήκουν σε αυτές και μπορούν να τα διαχειρίζονται ή ακόμη και να τα... "χαρίζουν" (όπως έχουμε δει στο παρελθόν) κατά την κρίση τους.

Τους ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι ο Π.Σ.Α.Κ δεν πρόκειται να μείνει αμέτοχος μπροστά σε όλα αυτά τα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό μπάσκετ και να ανεχθεί, για πολύ ακόμη, μια κατάσταση στην οποία οι αθλητές θεωρούνται "οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης".

Άμεσα, θα προγραμματιστούν συναντήσεις του συνδέσμου μας με τους αρμόδιους φορείς, από τις οποίες αποσκοπούμε να εξασφαλιστεί η φερεγγυότητα των ομάδων που θα συμμετάσχουν στα ερχόμενα πρωταθλήματα καθώς και η πλήρης διασφάλιση όλων των χρημάτων των καλαθοσφαιριστών που θα λαμβάνουν μέρος σε αυτά.







Μετά τιμής

Το διοικητικό συμβούλιο του Π.Σ.Α.Κ"





TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ