ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σίμι Σίτου

Κολοσσός μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σίμι Σίτου
KOLOSSOS BC OFFICIAL WEBSITE

Ενίσχυση κοντά στο καλάθι για τον Κολοσσό Ρόδου, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Σίμι Σίτου (24 χρονών, 2.08 μέτρα) με συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν.

Ο Κολοσσός Ρόδου προχώρησε σε ακόμα μία διορθωτική κίνηση. Μία ημέρα λοιπόν μετά την αποδέσμευση του Πολ Γιόργκενσεν, ανακοίνωσε την απόκτηση του Σίμι Σίτου (24 χρονών, 2.08 μέτρα), δίνοντας βάθος στην γραμμή των ψηλών του.

Ο Καναδός φόργουορντ/σέντερ είναι ο δεύτερος παίκτης που ανακοινώνουν οι Ροδίτες τις τελευταίες ημέρες, αφού είχε προηγηθεί η απόκτηση του Κώστα Παπαδάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Σίμι Σίτου.

Ο Σίτου είναι γεννημένος στις 7 Νοεμβρίου του 1999 στο Λονδίνο και με ύψος 2.08μ. αγωνίζεται ως σέντερ. Είναι μεγαλωμένος στον Καναδά, ενώ το 2018/19 αγωνίστηκε στο κολέγιο Βάντερμπιλτ των ΗΠΑ.

Τη σεζόν 2019/20 έπαιξε για τη θυγατρική ομάδα των Μπουλς στη G League, τους Wind City Bulls, ενώ το 2021 είχε ένα μικρό πέρασμα από εκείνη των Νικς, τους Westchester Knicks.

Το 2021/22 πέρασε για πρώτη φορά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για λογαριασμό της Ιρόνι Νες Ζιόνα του Ισραήλ. Την επόμενη, επέστρεψε στον Καναδά, όπου αγωνίστηκε στην Calgary Surge, ενώ τη φετινή σεζόν υπέγραψε στη Λιμόζ. Σε 14 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα είχε κατά μέσο όρο 6,6 πόντους και 4,7 ριμπάουντ".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ