ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ο Κώστας Παπαδάκης επέστρεψε στον Κολοσσό: "Η Ρόδος είναι το δεύτερο σπίτι μου"

Ο Κώστας Παπαδάκης επέστρεψε στον Κολοσσό: "Η Ρόδος είναι το δεύτερο σπίτι μου"
Ο Κώστας Παπαδάκης INTIME SPORTS

Ο Κολοσσός ανακοίνωσε την επιστροφή του Κώστα Παπαδάκη κι εκείνος εξήγησε στο web radio της ΕΟΚ τι σημαίνει γι αυτόν το γεγονός πως θα ξαναφορέσει τα θαλασσί.

Ο Κώστας Παπαδάκης θα ξαναφορέσει τη φανέλα του Κολοσσού, με τον νησιωτικό σύλλογο να ανακοινώνει την επιστροφή του. Ο διεθνής γκαρντ μίλησε στο web radio της ΕΟΚ για το γεγονός πως θα ξαναφορέσει τη φανέλα του Κολοσσού, προκειμένου να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Κούρο Σεγκούρα, λέγοντας:

Για τη μεταγραφή του στον Κολοσσό Ρόδου: "Ήταν λίγο ξαφνικό, όλα έγιναν πολύ γρήγορα, ας πούμε σε μια νύχτα. Νομίζω ότι αυτά έχει η δουλειά μας, πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Ήρθε ο Γόντικας στο Λαύριο και άνοιξε ο χώρος για μένα στον Κολοσσό, όπου ήμουν ξανά 3 χρόνια".

Για τη Ρόδο: "Η Ρόδος είναι… το δεύτερό μου σπίτι, πολλές φορές βρίσκω λίγο χρόνο όταν έχω κάποιο ρεπό και να έρθω, γιατί έχω πολλούς φίλους εκεί. Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή για μένα, και το νησί και γενικά όλα".

Για την προσαρμογή του εκεί: "Γνωρίζω που έχω έρθει, όλους τους ανθρώπους γύρω απ’ τον Κολοσσό, με σέβονται και εγώ τους εκτιμώ πολύ. Με τον κόουτς θα συνεργαστώ για πρώτη φορά, αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ πιο εύκολο απ’ το να πήγαινα σε μια ομάδα που δε θα γνώριζα τίποτα και κανέναν".

Για το αν έπαιξε ρόλο στην απόφασή του το στυλ παιχνιδιού της ομάδας: "Σίγουρα έπαιξε ρόλο και αυτό. Όμως τον κόουτς τον γνώρισα στη συνομιλία που κάναμε πριν έρθω στη Ρόδο. Οπότε μακάρι να βγει καλό και για τους δύο, να βοηθήσω την ομάδα του Κολοσσού και εγώ να αναδειχθώ από την ομάδα της Ρόδου".

Για τις φιλοδοξίες του Κολοσσού: "Νομίζω ότι είναι να παίζουμε όμορφο μπάσκετ, να το απολαμβάνουμε και μέσα από αυτό να γινόμαστε καλύτεροι και να παίρνουμε τις νίκες που μπορούμε. Να "τρυπήσουμε" το ταβάνι μας, κάθε φορά να κάνουμε και κάτι παραπάνω και γιατί όχι κάποια μεγάλη νίκη που θα μας φέρει πιο ψηλά στη βαθμολογία".

Για το τι πήγε λάθος στο Λαύριο: "Λίγο ίσως να φταίω και εγώ, ίσως λίγο και οι συνθήκες στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας δε βοήθησαν και εμένα να βγω μπροστά. Νομίζω ότι και οι δύο είναι ομάδες σταθερές στην Α1 πολλά χρόνια και είναι πρότυπα για τις νέες ομάδες που έρχονται. Θα τα χαρακτήριζα υγιές σωματεία, τα οποία μόνο καλό έχουν να προσφέρουν στο ελληνικό μπάσκετ".

Για το ότι εδώ και κάποια χρόνια οι παίκτες μπορούν να αλλάζουν ομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν: "Για μένα είναι πρωτόγνωρο, δεν το συνηθίζω να φεύγω από μια ομάδα. Νομίζω μόνο για καλό είναι αυτό. Όταν σε μια κατάσταση δεν είναι ευχαριστημένος είτε ο ένας, είτε ο άλλος, άμα βρεθεί μια κοινή λύση και πας κάπου που θεωρείς ότι θα είναι καλύτερα, μόνο καλό μπορεί να κάνει και στην ψυχολογία του παίκτη και στην εκάστοτε ομάδα".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ