EUROCHALLENGE

Κίνδυνος...

Κίνδυνος...
Παβίσεβιτς

Ο Πανιώνιος έχασε από την Τουρκ Τέλεκομ με 78-77 και κινδυνεύει να μείνει έξω από την επόμενη φάση

Ο Πανιώνιος πάλεψε σε όλο το 40λεπτο για τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε. Ακολουθούσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα την Τουρκ Τέλεκομ, πέρασε μπροστά με 31-28, όμως στο τέλος οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο ψύχραιμοι και αποτελεσματικοί.
Στην αρχή του τελευταίου δεκαλέπτου το σκορ ήταν 63-63, ενώ λίγο πριν το τέλος του αγώνα η διαφορά ήταν στους δύο πόντους. Όμως, οι κυανέρυθροι υπέσεσαν σε λάθη, τόσο στην άμυνα όσο και την επίθεση, με συνέπεια η Τουρκ να ανεβάσει τη διαφορά και να καθαρίσει το παιχνίδι, περίπου ένα λεπτό πριν τη λήξη του.

Τα δεκάλεπτα: 21-22, 39-36, 61-60, 78-77

Τουρκ Τέλεκομ: Γκιουλέρ 6, Ακπινάρ 5, Αλστον 14, Γκιορούρ 2, Ατσίκ 10, Γιάγκλα 11, Γιλντιρίμ 7, Ντάντλει 18, Ερμίς 5.

Πανιώνιος: Καυκής 10, Μίλκοβιτς, Περπέρογλου 11, Ντόιτσιν 8, Σούμπαρα 9, Αγγελόπουλος 3, Ουίνστον 20, Ντραγκόιλοβιτς, Χάτσον 16.

Παβίσεβιτς: " Παίξαμε πολύ καλά"

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Λούκα Παβίσεβιτς, είπε: " Οπως και στο ματς της πρώτης φάσης, έτσι και σε αυτό φτάσαμε μια ανάσα από τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Κρίμα. Παίξαμε πολύ καλά σε όλο το ματς, αξίζαμε να νικήσουμε αλλά στο τέλος μίλησε η έδρα. Η Τουρκ Τέλεκομ εκτός του ότι διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα έχει μία από τις πιο καυτές έδρες. Στόχος μας πλέον είναι η νίκη επί της Σαρλερουά ώστε αν η Τουρκ Τέλεκομ νικήσει τη Λοκομοτίβ να προκριθούμε στην επόμενη φάση".








TAGS EUROCHALLENGE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ