ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ

Κέβιν Ντουράντ: "Ξύπνησα και είδα ότι ο Νας απολύθηκε, συμβαίνουν αυτά στο NBA"

Κέβιν Ντουράντ: "Ξύπνησα και είδα ότι ο Νας απολύθηκε, συμβαίνουν αυτά στο NBA"
AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Η επιθυμία του Κέβιν Ντουράντ να απομακρυνθεί ο Στιβ Νας από τον πάγκο των Νετς έγινε πραγματικότητα, έστω και με καθυστέρηση κάποιον μηνών και ο KD δεν προσπάθησε καν να προσποιηθεί ότι ενδιαφέρεται για το θέμα.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Κέβιν Ντουράντ είχε θέσει βέτο στη διοίκηση των Νετς πριν από μερικούς μήνες, ζητώντας την απομάκρυνση του Στιβ Νας από τον πάγκο της ομάδας. Ο πρόεδρος του Μπρούκλιν, Τζο Τσάι, δεν είχε ικανοποιήσει το αίτημα του KD, όμως το κακό ξεκίνημα στη σεζόν, έκανε το διαζύγιο της ομάδας με τον Καναδό τεχνικό να μοιάζει με μονόδρομο.

Φυσικά, ο Ντουράντ ρωτήθηκε σχετικά με το πως έμαθε τα νέα της απόλυσης του Νας και ποια είναι η γνώμη του επί του θέματος και δεν προσπάθησε καν να προσποιηθεί ότι ενδιαφέρεται, λέγοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι Νετς θα συνεχίσουν τη ζωή τους σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

"Ξύπνησα και το είδα στο ESPN. Είσαι πάντα σοκαρισμένος όταν γίνεται μια τέτοια κίνηση, αλλά συμβαίνουν αυτά στο NBA. Το θέμα ήταν να ετοιμαστούμε για το αποψινό παιχνίδι. Πρόκειται για μία γρήγορη εξέλιξη, ειδικά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Όμως έχεις προπονήσεις, παιχνίδια που έρχονται, οπότε δεν μπορείς να το σκεφτείς πολύ. Ήταν στο μυαλό μου για λίγο σήμερα", ανέφερε ενδεικτικά ο Ντουράντ.

TAGS ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ