ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ

Κέβιν Ντουράντ: Καμία ενημέρωση στον Ολυμπιακό για παρουσία του στο ΣΕΦ

Ο Κέβιν Ντουράντ στο Μονακό - Ολυμπιακός | 29 Απριλίου 2022
Ο Κέβιν Ντουράντ στο Μονακό - Ολυμπιακός | 29 Απριλίου 2022 IN TIME SPORTS

Ερωτηματικό παραμένει η παρουσία ή μη του Κέβιν Ντουράντ στο Game 5 στο ΣΕΦ μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μονακό (21:30, Novasports 4HD και LIVE από το SPORT24), καθώς οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν λάβει κάποια επίσημη ειδοποίηση.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Μονακό στο Game 5 για τα playoffs της EuroLeague (21:30, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24), με την παρουσία του Κέβιν Ντουράντ στο γήπεδο να μην έχει διευκρινιστεί

Ο σούπερ σταρ των Μπρούκλιν Νετς είχε δώσει το παρών στο τέταρτο ματς της σειράς στο Μόντε Κάρλο, ως προσκεκλημένος του Μάικ Τζέιμς, και ακολούθως εξέφρασε τη θέλησή του να ταξιδέψει στην Ελλάδα προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά και το τελευταίο κρίσιμο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Έως τώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση προς την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την άφιξη ή όχι του KD. Πάντως σε περίπτωση που, ακόμη και την ύστατη στιγμή, βρεθεί στο ΣΕΦ έχουν προβλεφθεί όλες οι λεπτομέρειες για το πώς θα φτάσει και το πού θα καθίσει για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Ο Ντουράντ είναι καλός φίλος του Μάικ Τζέιμς, που αγωνίζεται στη Μονακό, καθώς συνυπήρξαν στους Νετς στα τέλη της περασμένης σεζόν.

TAGS ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ