ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κέσελ: "Βγάλαμε ενέργεια"

Κέσελ: "Βγάλαμε ενέργεια"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Κέσελ μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους τελικούς, τον αγώνα με τον Άρη αλλά και το γεγονός ότι πλέον όλοι στο Λιμάνι σκέφτονται τον Παναθηναϊκό

Ο Σέρβος φόργουορντ του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ξεκαθάρισε πως η ομάδα του αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες κόντρα στον Άρη, στο α' ημίχρονο όμως στη συνέχεια τις ξεπέρασε και έφτασε στην εύκολη επικράτηση και το 3-0.

"Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Στο α' ημίχρονο αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες απέναντι στον Άρη. Στο δεύτερο όμως βγάλαμε ενέργεια και πήραμε τη νίκη και τελικά την πρόκριση για τον τελικό", σχολίασε ο Κέσελ και συνέχισε:

"Ο Άρης δεν ήταν εύκολος αντίπαλος παρά το 3-0, όμως τώρα κοιτάμε τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Είναι παιχνίδια μεταξύ των καλύτερων ομάδων και εξαιρετικών παικτών".

Χαλπερίν: "Μεγάλη σειρά αγώνων..."

Από την πλευρά του, ο Γιοτάμ Χαλπερίν ανέφερε: " Ήταν μια χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα. Έχουμε κερδίσει ήδη τρεις φορές τον Παναθηναϊκό αλλά πιστεύω ότι θα είναι μια μεγάλη σειρά αγώνων. Θεωρώ ότι με καλή απόδοση αλλά και με τη βοήθεια του κόσμους μας θα πάρουμε το πρωτάθλημα".

Σπανούλης: "Δεν υπάρχει φαβορί"

Ο Βασίλης Σπανούλης συμπλήρωσε: " Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε το μυαλό μας στον αγώνα της Πέμπτης και χάσαμε πολλά σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο συγκεντρωθήκαμε περισσότερο και τελικά νικήσαμε με μεγάλη διαφορά.

Όσο για τους τελικούς, το πρώτο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Θέλουμε στον αγώνα της Πέμπτης να κάνουμε καλή αρχή και να νικήσουμε για να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα έδρας. Σε μια σειρά αγώνων σαν αυτή δεν υπάρχει φαβορί. Είναι πολύ ισορροπημένη η σειρά. Θέλουμε το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το κατακτήσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ