FIBA WORLD CUP

Καζλάουσκας: "Ποιος έχει δίκιο τώρα;"

Καζλάουσκας: "Ποιος έχει δίκιο τώρα;"
INTIME SPORTS

Ο Γιόνας Καζλάουσκας αφού οριστικοποιήθηκε ο αντίπαλος της Εθνικής έκανε νέες δηλώσεις με τις οποίες αναρωτήθηκε ποιος έχει δίκιο μετά τα όσα είχαν γίνει νωρίτερα με τον Μπλατ.

Χαρακτήρισε απαράδεκτη την επίθεση που δέχτηκε η Εθνική ομάδα μετά την ήττα από τη Ρωσία για την 5η και τελευταία αγωνιστική της α' φάσης ενώ αναφέρθηκε και στην Ισπανία που είναι ο κακός μας δαίμονας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής επανήλθε στην επίθεση του Ντέιβιντ Μπλατ προς την ελληνική ομάδα και μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου λέγοντας: "Μας έκαναν αυτή την απαράδεκτη επίθεση και τελικά αποδείχθηκε ότι εμείς παίζουμε με την Ισπανία και η Ρωσία με τη Νέα Ζηλανδία. Οπότε ποιος είχε δίκιο με όλο αυτό το σκηνικό που δημιουργήθηκε στο γήπεδο μετά τον αγώνα;".

Αναφορικά με την Ισπανία, που είναι ο επόμενος αντίπαλός μας, επισήμανε ότι: " Έχει αποδειχθεί στο πρόσφατο παρελθόν ότι η ομάδα μας συναντά δυσκολίες με τους Ισπανούς. Μετράμε πέντε συνεχόμενες ήττες τα τελευταία χρόνια σε επίσημες διοργανώσεις, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη.

Πρέπει όλοι στην ομάδα να είναι πνευματικά έτοιμοι και αποφασισμένοι για ένα καθορστικό παιχνίδι, για το οποίο το μόνο που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή είναι ότι θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να το κερδίσουμε".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ