ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καζλάουσκας: "Ο Καλάθης δεν δίνει εξετάσεις"

Καζλάουσκας: "Ο Καλάθης δεν δίνει εξετάσεις"
Εντολές από τον Γιόνας Καζλάουσκας που έμεινε ευχαριστημένος INTIME SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Γιόνας Καζλάουσκας με τις εμφανίσεις της Εθνικής στην Κύπρο. Ερωτώμενος για την εκπληκτική απόδοση Καλάθη, είπε: "Δεν είναι από αυτούς που δίνουν εξετάσεις".

Ο Γιόνας Καζλάουσκας ξεκαθάρισε στις δηλώσεις τους ότι η τελική 12άδα που θα ταξιδέψει στην Τουρκία, θα ανακοινωθεί μετά το φιλικό της Εθνικής με τις ΗΠΑ, στις 25/8. Σίγουρα, η απόφασή του δεν θα είναι εύκολη.

Ο Καζλάουσκας στην αρχική τοποθέτησή του ξεκαθάρισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή της Εθνικής, παρά το γεγονός ότι στερήθηκε δύο βασικούς της γκαρντ: "Δοκιμάσαμε αρκετά πράγματα, για παράδειγμα διαφορετικά σχήματα και πήγαμε πάρα πολύ καλά σε όλους τους τομείς.

Ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψην μας το γεγονός ότι ήταν έξω δύο από τους γκαρντ μας. Ο Σπανούλης για να πάρει λίγο χρόνο ξεκούρασης και Ζήσης προληπτικά εξαιτίας του τραυματισμού του. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και με τα 15 παιδιά και η τελική απόφαση για τους 12 που θα ταξιδέψουν στην Τουρκία θα ληφθεί μετά τον αγώνα με τις ΗΠΑ στις 25 Αυγούστου"
.

Ο Λιθουανός τεχνικός ρωτήθηκε και για τον Νικ Καλάθη που ήταν εντυπωσιακός: "Είναι ένα παιδί που είναι από πέρυσι στην ομάδα. Δεν είναι από εκείνους που δίνουν εξετάσεις!".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ