ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κατσίβελης: "Πικρή γεύση η ήττα"

Κατσίβελης: "Πικρή γεύση η ήττα"
INTIME SPORTS

Η απώλεια του έλεγχου του ρυθμού στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε καθοριστικό ρόλο σύμφωνα με τον γκαρντ του Ολυμπιακού, Δημήτρη Κατσίβελη.

" Κάθε ματς που χάνεις στον πόντο σου αφήνει μία πικρή γεύση. Μπορούσαμε να κερδίσουμε χάσαμε τον έλεγχο του ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, ξέραμε η τρίτη η καλή τους", τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Κατσίβελης και πρόσθεσε:

" Βρεθήκαμε πίσω με έξι πόντους το γυρίσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε στο τέλος. Σίγουρα δεν ξέρω τι μπορούμε να κρατήσουμε από το ματς. Από όποιο χάνεις προσπαθείς να το ξεχάσεις και να ετοιμαστείς για το επόμενο. Θα πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη μας".

Στη συνέχεια ανέφερε: " Είχε μία θλάση στον ώμο το έπαθε δύο μέρες πριν το παιχνίδι, ίσως ήταν αρκετά επηρεασμένος, φάνηκε στην τελευταία φάση.

Ας μην έπαιζα καθόλου και ας κερδίζαμε σήμερα. Προσπαθούμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο και ότι ζητάει ο προπονητής από εμάς. Κοιτάω την κάθε μέρα ξεχωριστά. Ο κόουτς με γεμίζει και χαρά, αλλά είναι τρομερή ευθύνη να μην τον απογοητεύσεις έναν τέτοιον άνθρωπο. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό".

Αγγέλου: "Στις δύσκολες στιγμές μάχη με την εμπειρία..."

Από την πλευρά του, ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε: " Καταρχάς εμείς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι είχαμε έναν τραυματισμό, μας κλόνισε. Σήμερα είχαμε εκτός από όλα αυτά, δύο φάουλ στο μπόνους άμυνα, τέσσερις βολές επάνω σε Σπανούλη και Πελεκάνο. Εκείνοι είχαν 19 ασίστ με 4 λάθη και εμείς 8 ασίστ με 13 λάθη.

Ο έλεγχος του ματς δεν υπήρχε για συγκεκριμένους λόγους. Δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι με τον Χάινς και τον Άντιτς σε λόου ποστ. Πρέπει να γρήγορα να κάνουμε μία ανάλυση, να δούμε το γιατί. Γίνεται μία μάχη με την εμπειρία στις δύσκολες στιγμές... Δεχτήκαμε κάποια εύκολα καλάθια και η άμυνα ήταν στο πρώτο ημίχρονο άσχημη, θα μπορούσαμε να ελέγχαμε περισσότερο το παιχνίδι.

Πρέπει να συνεχίσουμε. Αυτό που μπορούμε να πούμε τώρα είναι ότι αυτή την στιγμή η ομάδα μέχρι το τέλος αυτής της φάσης που έχει κρίσιμα παιχνίδια θα συνεχίσει όπως είναι, πρέπει να είναι όλοι ενωμένοι. Δεν σκύβεις το κεφάλι και συνεχίζεις. Χάσαμε δύο ματς στα τελευταία πέντε λεπτά. Έχει πολλά περιθώρια να βελτιωθεί και θα συνεχίσει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ