ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Kατέθεσε ένσταση

Kατέθεσε ένσταση
Ζούρος

Κατέθεσαν ένσταση στον ΕΣΑΚΕ και ζητούν την επενάληψη του αγώνα με το Μαρούσι

Η ομάδα της Κυψέλης εξέδωσε και την ακόλουθη ανακοίνωση.
"Η διοίκηση της ΚΑΕ Πανελλήνιος εκφράζει την αγανάκτηση της για τη συνεχιζόμενη απαράδεκτη αντιμετώπιση της ομάδος από τη διαιτησία το τελευταίο δίμηνο.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την 11η αγωνιστική με εκείνο το ανεκδιήγητο (σύμφωνα με το σύνολο του τύπου) καταλογισμό φάουλ εις βάρος του Παπαϊωακείμ, που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα εις βάρος της ομάδας μας, στο παιχνίδι με τον Γ.Σ Αμαρουσίου συνετελέσθη το...τέλειο διπλό έγκλημα, σε διάστημα μόλις ενός δευτερολέπτου και ογδόντα οχτώ εκατοστών.

Ούτε το καθαρό φάουλ του Μπουντούρη στον Αργυρόπουλο είδε κανείς, ούτε πως το παιχνίδι είχε λήξει πριν το καλάθι του Μπουντούρη αντελήφθη κανείς!

Ενδεικτικό δε του κλίματος που επικρατεί στην αντιμετώπιση της ομάδος μας είναι το γεγονός πως ένας κομισάριος, τρεις διαιτητές και όλα τα μέλη της γραμματείας δεν επιστράτευσαν καν τη στοιχειώδη λογική για να αντιληφθούν ότι στον προαναφερθέντα χρόνο δεν μπορούν να συμβούν όσα συνέβησαν και έκριναν το τελικό αποτέλεσμα.

Η τηλεοπτική εικόνα και οι εκτιμήσεις του τύπου ήταν ωστόσο…αποστομωτικά σαφείς.

Μεγάλη εντύπωση μας προκαλεί ακόμα το γεγονός ότι, παρά την βεβαιότητα για την ορθότητα της απόφασής τους, οι διαιτητές έκαναν το παν, προκειμένου το φύλλο αγώνος να κλείσει εσπευσμένα και ο προπονητής μας κ. Ζούρος, ο οποίος ήδη βρισκόταν στα αποδυτήρια τους για τον λόγο αυτό, να μην υποβάλλει ένσταση για τη συγκεκριμένη φάση.

Θα μπορούσαμε κι άλλα να πούμε για τις διαιτησίες που μας επιφυλάχθηκαν το τελευταίο διάστημα, αλλά τα προαναφερθέντα αρκούν...
Καλούμε τους φορείς της διαιτησίας να αντιληφθούν άμεσα ότι "ο κόμπος έφθασε στο χτένι" και πως η αξιοπρέπεια δεν σημαίνει αδυναμία.

Οι "διαπλοκές" εντός κι εκτός του συστήματος του μπάσκετ αποτελούν πλέον "κοινό μυστικό" στην μπασκετική κοινότητα και δεν έχουν περάσει απαρατήρητες.

Καλούμε τους αρμοδίους, που θα επιληφθούν της ενστάσεως μας, να αποδώσουν δικαιοσύνη σε μία ύστατη κίνηση διαφύλαξης του κύρους του πρωταθλήματος, αν και ο στόχος είναι πιά προφανής...

Σε κάθε περίπτωση πάντως μην περιμένει κανείς εκ των εμπλεκομένων στο πρωτάθλημα η εικόνα του μπάσκετ να βελτιωθεί υπό τις σημερινές συνθήκες".



















TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ