ΑΡΗΣ

Κατέπεσε η εγγυητική!

Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητικού κατέπεσε η εγγυητική επιστολή της ΚΑΕ Αρης

Ο Σχορτσιανίτης μάλιστα εκείνο το καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο χρονικής διάρκειας τριών ετών με την ΚΑΕ Άρης στην επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά το πέρασμά του από την Ιταλία και την Καντού. Ένα χρόνο μετά όμως το καλοκαίρι του 2005, πέρσι, έλυσε κοινή συναίνεση με την ΚΑΕ Άρης το συμβόλαιό του και τότε προέδρου της Γιάννη Δαμιανίδη, για να καταλήξει λίγες ώρες αργότερα στον Ολυμπιακό όπου το καλοκαίρι μάλιστα του έγινε και αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του.

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ της ΚΑΕ Άρης και της ΚΑΕ Ηρακλής είχε ξεκινήσει πολύ πριν και πιο συγκεκριμένα μετά την τακτοποίηση της πρώτης δόσης του ποσού που είχε συμφωνηθεί πριν υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη. Από τότε όμως μέχρι σήμερα πέρασαν αρκετοί μήνες, υπήρξαν αρκετά επεισόδια για να φθάσουμε στην σημερινή απόφαση της ΕΕΑ εκεί όπου την ΚΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησε ο νομικός της, Ηρακλής Σπανός, και την ΚΑΕ Άρης, ένας δικηγόρος εξ Αθηνών.

Σκοπός της παρουσίας του τελευταίου ήταν να εξασφαλίσει αναβολή της υπόθεσης κάτι που υποστηριζόταν από πλευράς της ΚΑΕ Άρης στην διάρκεια της χθεσινής μέρας υπήρχε σιγουριά. Κάτι όμως που δεν συνέβη ποτέ αφού το συγκεκριμένο αίτημα απορρίφθηκε για να ακολουθήσει η απόφαση περί κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης για συμμετοχή της στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο νομικός της ΚΑΕ Ηρακλής, Ηρακλής Σπανός, σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis υπογράμμισε σχετικά πως: " Κατέπεσε η εγγυητική της ΚΑΕ Άρης για όλο το ποσό των 192.000 ευρώ λόγω των χρεών προ της ΚΑΕ Ηρακλής. Θα πρέπει ο Άρης μέσα σε 15 ημέρες να αναπληρώσει την εγγυητική, στην οποία θα προσφύγουμε και πάλι για το υπόλοιπο ποσό που φτάνει τις 280.000 ευρώ μαζί με τους τόκους.

Υπάρχει μία διαδικασία που διαρκεί 15 ημέρες και στην συνέχεια η ΚΑΕ Ηρακλής θα πάρει τις 193.000 ευρώ. Δεν υπάρχει δικαίωμα έφεσης. Ο Άρης ζήτησε αναβολή, η οποία απορρίφθηκε

".

Μάλιστα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αναφέρει την συγκεκριμένη περίπτωση στην πρώτη της απόφαση: Την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης, ύψους 193.000 ευρώ, για οφειλή προς την ΚΑΕ Ηρακλής, από τη μεταγραφή του αθλητή Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ