ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Κάτας: "Περήφανος για τους παίκτες, δεν θέλουμε πόλεμο, θέλουμε ειρήνη"

Κάτας: "Περήφανος για τους παίκτες, δεν θέλουμε πόλεμο, θέλουμε ειρήνη"
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME SPORTS

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Όντετ Κάτας μετά το break της Μακάμπι στο Game 1 με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Περήφανος για το break που πέτυχε η Μακάμπι στο φλεγόμενο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR (87-91) στο πρώτο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς δήλωσε ο Όντετ Κάτας, ο οποίος μίλησε και για την κατάσταση που επικρατεί εδώ και μήνες στο Ισραήλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά από το φινάλε του Game 1:

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος είχαμε μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα. Στο ημίχρονο ήμασταν πίσω με 8 πόντους. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι πρέπει να αντέξουμε και να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες. Δείξαμε χαρακτήρα για να κερδίσουμε εδώ, σε αυτή την εκπληκτική και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Στο τέλος της ημέρας είναι όμως το πρώτο παιχνίδι.

Ελπίζω ο τραυματισμός του Γουέιντ (Μπάλντουιν) να μην είναι σοβαρός, γιατί είναι πολύ σημαντικός για μας. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για μας, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Η κατάσταση στο Ισραήλ από τον Οκτώβριο είναι τρελή για μας. Και είναι όντως ξεχωριστό αυτό που έχουμε καταφέρει. Όμως προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο μπάσκετ, όσο περισσότερο μπορούμε. Προσπαθούμε να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους στο Ισραήλ. Περάσαμε πολλές δυσκολίες φέτος. Ελπίζω ότι θα αλλάξουν σύντομα τα πράγματα στη χώρα. Δεν θέλουμε πόλεμο. Θέλουμε ειρήνη.

Είναι σημαντικό ότι η Μακάμπι μπήκε στα playoffs και ακόμα πιο σημαντικό για μας, δεδομένων των συνθηκών. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο μπάσκετ και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις επόμενες 48 ώρες".

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ