ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Κάτας: "Φαβορί ο Παναθηναϊκός"

Ο Όντεντ Κάτας στον πάγκο της Μακάμπι
Ο Όντεντ Κάτας στον πάγκο της Μακάμπι EUROKINISSI

Ο Όντετ Κάτας έδωσε στον Παναθηναϊκό AKTOR τον τίτλο του φαβορί για την σειρά των playoffs της EuroLeague μεταξύ Μακάμπι Τελ Αβίβ και πρασίνων.

Παναθηναϊκός AKTOR και Μακάμπι Τελ Αβίβ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα playoffs της EuroLeague και ο προπονητής των Ισραηλινών, Όντετ Κάτας έχρισε τους πράσινους φαβορί στη σειρά.

Η Μακάμπι επικράτησε της Χάποελ Μπερ Σεβά για το εγχώριο πρωτάθλημα και ο Κάτας έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού, όπου σχολίασε μεταξύ άλλων και τα επερχόμενα παιχνίδια με το τριφύλλι.

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τρίτη (23/4, 20:30, Match Center από το SPORT24).

Συγκεκριεμένα δήλωσε:

"Υπάρχουν δύο διαφορετικά στιλ παιχνιδιού μεταξύ των δύο ομάδων. Εκείνοι παίζουν σε πιο αργό τέμπο, ενώ εμείς παίζουμε με συνεχή ροή στο παιχνίδι. Αμυντικά υπάρχουν μικρές διαφορές μεταξύ των ομάδων, ωστόσο ίσως έχουν ένα πλεονέκτημα και έχει να κάνει με το ότι έχουν παίκτες με λίγη περισσότερη εμπειρία.

Μπορώ να παραλληλίσω τη σειρά με αυτή που παίξαμε πέρυσι απέναντι στη Μονακό. Ελπίζω με την εμπειρία που αποκτήσαμε να έχουμε μάθει και να να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε φέτος. Είναι το φαβορί και παίζουν στην έδρα τους. Εμείς δεν θα έχουμε το 3ο και το 4ο ματς στο Γιαντ Ελιάου και στην ατμόσφαιρα που είχαμε συνηθίσει οπότε θα είναι μειονέκτημα"

Από τη μεριά του ο Τζέιμς Γουέμπ δεν έκρυψε την πεποίθησή του ότι μπορεί να γίνει ο x-factor της σειράς, λέγοντας: "Νιώθω ότι μπορώ να γίνω ο x-factor. Ο ρόλος μου αλλάζει σε κάθε παιχνίδι, κάνω ό,τι μπορώ, λίγο απ' όλα. Έχουμε δύο από τους καλύτερους γκαρντ της EuroLeague, εμπιστευόμαστε αυτά που δίνουν, αλλά δεν θα είναι μόνο ένας παίκτης, αλλά ομαδική προσπάθεια".

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ