ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Κάτας: "Είδαμε τις δυνατότητες του Ολυμπιακού στο ματς του πρώτου γύρου"

Κάτας: "Είδαμε τις δυνατότητες του Ολυμπιακού στο ματς του πρώτου γύρου"
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Οι Όντετ Κάτας και Ρόμαν Σόρκιν μίλησαν για την επερχόμενη εκτός έδρας δοκιμασία της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό (18/1, 21:15, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24), εστιάζοντας στα σημεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα του λαού.

Η Μακάμπι προετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (18/1, 21:15, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της EuroLeague, γνωρίζοντας ότι μόνο εύκολη δεν θα είναι η εν λόγω αναμέτρηση.

"Ταξιδεύουμε για να παίξουμε σε ένα δύσκολο γήπεδο, απέναντι σε μία ομάδα της οποίας είδαμε τις δυνατότητες στο ματς του πρώτου γύρου. Πρέπει να διατηρήσουμε την έντασή μας για 40' και να εκτελέσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο", ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας του λαού, Όντετ Κάτας.

Από την πλευρά τους ο Ρόμαν Σόρκιν σημείωσε: "Ένα από τα κλειδιά θα είναι να σταματήσουμε τη μέθοδό τους. Είναι μια ομάδα που λειτουργεί με συγκεκριμένο τρόπο εδώ και αρκετά χρόνια. Έχουν μεγάλο ρόστερ, με πολύ ταλαντούχους παίκτες. Πρέπει να σταματήσουμε τους σκόρερ τους στο ένας εναντίον ενός.

Πρέπει να είμαστε έξυπνοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είναι δύσκολο να παίζεις εκεί, αλλά το έχουμε συνηθίσει. Η ατμόσφαιρα που υπάρχει στο ΣΕΦ είναι απλά μια δικαιολογία. Πρέπει να πάμε, να παίξουμε σκληρά και να κερδίσουμε".

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ