ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Κάτας: "Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε τον Μπάλντουιν αυτή την εβδομάδα"

Κάτας: "Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε τον Μπάλντουιν αυτή την εβδομάδα"
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME SPORTS

Σχεδόν απίθανο μοιάζει να μπορέσει να παίξει στο Game 5 του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (7/5, 21:15) ο Γουέιντ Μπάλντουιν.

Η κατάσταση του Γουέιν Μπάλντουιν βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τότε που ξεκίνησε η σειρά των playoffs της EuroLeague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στο 32ο λεπτό του Game 1, δεν αγωνίστηκε στα δύο επόμενα ματς, ενώ μπήκε στο Game 4 και έπαθε υποτροπή στο ίδιο σημείο, έχοντας προλάβει να παίξει για μόλις 7'25".

Οι πιθανότητες να καταφέρει ο Μπάλντουιν να βοηθήσει τη Μακάμπι στο Game 5 (7/5, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) με τους πράσινους στο κατάμεστο ΟΑΚΑ μοιάζουν απειροελάχιστες έως και μηδενικές, όμως ο Όντετ Κατάς δεν θέλησε να είναι απολύτος κατηγορηματικός.

"Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε πίσω στον Γουέιντ Μπάλντουιν αυτή την εβδομάδα" ανέφερε ενδεικτικά ο Ισραηλινός τεχνικός πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Χάποελ Χολόν το βράδυ του Σαββάτου (4/5), ένα ματς στο οποίο δεν θα αγωνιστεί λόγω ασθένειας ο Ρόμαν Σόρκιν.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ