ΠΑΟΚ

Καταλήγει σε Αμερικανό σέντερ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΑΡΑ
ΔΡΟΣΟΣ+ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ MOTIONTEAM

Ο Αργύρης Πεδουλάκης φαίνεται να έχει ρίξει το βάρος στην εύρεση του Αμερικάνικου διδύμου

Η επιστροφή του Δρόσου από την Μάλτα αναμένεται να δώσει το ΟΚ για νέα σειρά ανακοινώσεων με τα ονόματα να είναι λίγο πολύ γνωστά. Κώστας Βασιλειάδης, Παναγιώτης Καυκής και Αλέξης Κυρίτσης είναι τα ονόματα από την ελληνική αγορά που έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες και όπως όλα δείχνουν απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της απόκτησής τους.
Κάτι ανάλογο ισχύει και με την παραμονή του Γάλλου Μαμούτου Ντιαρά ο οποίος είναι πολύ πιθανό σήμερα να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του αφού διευθετήθηκε και το ζήτημα της οφειλής των 20.000 ευρώ από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Κατά τα άλλα ο Αργύρης Πεδουλάκης που αναμένεται την Τρίτη να επιστρέψει και πάλι στην Θεσσαλονίκη φαίνεται να έχει ρίξει το βάρος στην εύρεση του Αμερικάνικου διδύμου. Δεδομένης της απόκτησης του Κυρίτση αυτό αναμένεται να είναι δίδυμο ψηλών με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να έχει καταλήξει σε Αμερικανό σέντερ-πάουερ φόργουορντ ύψους 2.05μ. με ευρωπαϊκή εμπειρία.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η περίπτωσή του φαίνεται να βρίσκεται σε καλό δρόσο και δεν αποκλείεται ακόμη και αύριο να υπάρξουν εξελίξεις. Ο Πεδουλάκης πάντως απέρριψε τον διεθνή Αργεντινό Ρομάν Γκονζάλες (30χρ., 2.10μ.) αν και είναι κάτοχος ευρωπαϊκού διαβατηρίου.

Κατά τα άλλα όσον αφορά τους Κ΄Ζελ Ουέσον και Αμάρα Σι και οι δύο περιπτώσεις αναμένεται να ξεκαθαρίσουν από την εβδομάδα που ξεκινάει αύριο. Στην διάρκεια αυτής αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιο του Γιώργου Τσιάκου, να φανεί τι θα γίνει με τον Δημήτρη Χαριτόπουλο αλλά και να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους Δημήτρη Βεργίνη και Χάρη Γιαννόπουλου.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ