ΑΡΗΣ

Καστρίτης: "Δεν θέλουμε να τελειώσει αυτό, πάντα θετική η αύρα του τεράστιου Νίκου Γκάλη"

Καστρίτης: "Δεν θέλουμε να τελειώσει αυτό, πάντα θετική η αύρα του τεράστιου Νίκου Γκάλη"
ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / EUROKINISSI

Για τον ενθουσιασμό που δεν θέλει κανείς στον Άρη να τελειώσει, αλλά και για την παρουσία του Νίκου Γκάλη στο Αλεξάνρειο μίλησε ο Γιάννης Καστρίτης, που ξέρει ότι έχει ακόμα πολλά ματς μπροστά του, πριν σκεφτεί το νοκ-άουτ με την Προμετέι στη συνέχεια του EuroCup.

Ο Άρης έκλεισε την κανονική φάση του EuroCup με ρεκόρ 9-9 και εντός έδρας νίκη επί της Τρέντο (84-77), σε ένα κατάμεστο και γιορτινό Αλεξάνδρειο. Ο Γιάννης Καστρίτης δεν θα μπορούσε παρά να είναι ενθουσιασμένος, ευχαριστημένος και περήφανος για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του.

"Είναι μια μεγάλη επιτυχία για το σύνολο μας, τους παίκτες και το σταφ. Για τον κόσμο μας, νιώθουμε περήφανοι. Η πρώτη μας εμφάνιση στην επιστροφή μας, που ήταν ιδιαίτερα απαιτητική. Τερματίσαμε με 50% νίκες (σσ. ρεκόρ 9-9). Προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο. Αυτό δείχνει την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες μας κάθε μέρα.

Για ακόμα μια φορά, πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μας. Επέστρεψαν ενώ ήταν πίσω στο σκορ, ενώ ήταν δύσκολο μετά από το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έπαιξαν με ένταση, όπως και οι αντίπαλοι. Η ομάδα μας ήταν στην ίδια σελίδα. Εκτέλεσαν το πλάνο μας, ήξεραν τι πρέπει να κάνουν και κερδίσαμε.

Για να είμαι ειλικρινής ήταν τόσο ρευστή η κατάσταση και στους δύο ομίλους και δεν μπήκα σε διαδικασία να δω τις ισοβαθμίες και τις βαθμολογίες. Προφανώς έχουμε εικόνα για όλες τις ομάδες. Ξέρουμε ότι η Προμετέι είναι δυνατή και ποιοτική, αλλά είναι υπερβολικά νωρίς να βάλουμε στο κάδρο αυτό το παιχνίδι, όταν έχουμε άλλα μπροστά μας.

Δεν πρέπει να είμαστε υπερβολικοί, ίσως είναι άδικο που δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε λόγω των αγώνων που ακολουθούν, αλλά αυτή είναι η αθλητική ζωή. Κανείς δεν μπορεί να πάρει από τα χέρια μας την περηφάνια και το αντίστοιχο συναίσθημα της ικανοποίησης. Χαίρομαι γι’ αυτά που έχουμε πετύχει ως κλαμπ, για τα παιδιά, για τον κόσμο για όλο τον οργανισμό.

Δεν έχω να πω κάτι για τον τεράστιο Νίκο Γκάλη. Όσοι είμαστε μάρτυρες σε κάθε παρουσία του, έχουμε εμπειρία και γνώση της θετικής αύρας του. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Όπως και ο κόσμος είναι εκπληκτικός. Μιλάμε για δύο sold-out", ανέφερε σε πρώτη φάση.

Αναφορικά με τη διαχείριση του ενθουσιασμού είπε: "Είναι διαδρομή που πρέπει να περπατήσουμε. Προσπαθούμε να είμαστε ίδιοι κάθε μέρα. Μόνο αυτό τον δρόμο ξέρουμε. Συζητήσαμε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είπαμε ότι έχουμε άλλο παιχνίδι μπροστά μας για να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας και να παρουσιαστούμε έτσι όπως έπρεπε. Το ίδιο και σήμερα. Έχουμε παιχνίδι τη Κυριακή. Το ευχαριστιόμαστε και μας αρέσει. Δεν θέλουμε να τελειώσει αυτό. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στη προπόνηση και να προετοιμαστούμε για το επόμενο.

Η υποδοχή στο αεροδρόμιο Μακεδονία ήταν κάτι πρωτόγνορο και όμορφο. Τα παιδιά το απόλαυσαν και όπως με κάθε τέτοια κίνηση, πήραν έξτρα κίνητρο για το υπόλοιπο. Πρέπει να δώσουμε το 100% και οποιαδήποτε μορφή στήριξης του κόσμου είναι πολύ σημαντική για όλους μας".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ