ΑΡΗΣ

Το Αλεξάνδρειο θα πάρει φωτιά: Sold-out τα παιχνίδια του Άρη με Τρέντο και ΠΑΟΚ

Το Αλεξάνδρειο θα πάρει φωτιά: Sold-out τα παιχνίδια του Άρη με Τρέντο και ΠΑΟΚ
MEGAPRESS / ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Φτερά έκανα τα ειστιτήρια για τους κρίσιμους αγώνες του Άρη με την Τρέντο (7/2, 20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) και τον ΠΑΟΚ (11/2, 16:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), με το Αλεξάνδρειο να είναι έτοιμο να ζήσει στιγμές μεγάλης δόξας.

Παροξυσμός ενθουσιαμού επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Άρη και δικαίως. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη κάνει φανταστική πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει μπροστά της δύο πολύ σημαντικά παιχνίδι.

Το ένα είναι αυτό κόντρα στην Τρέντο (7/2, 20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για τη 18η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του EuroCup, που θα κρίνει τη θέση των κιτρινόμαυρων, άρα και τον αντίπαλό τους. Το άλλο είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ (11/2, 16:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, το οποίο έχει πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Σε αμφότερα τα ματς δεν θα πέφτει καρφίτσα στο Αλεξάνδρειο, αφού η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια και αναμένει φλεγόμενη ατμόσφαιρα.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROCUP STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ