EUROLEAGUE

Καστλ: "Πάντα θα αγαπώ τον Άρη"

Καστλ: "Πάντα θα αγαπώ τον Άρη"
Καστλ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ελλάδα για να κλείσει την καριέρα του στον Άρη, άφησε ο Τέρελ Καστλ

" Είναι καλά, πρέπει να μάθω ισπανικά και να μπορέσω να προσαρμοστώ στη νέα πραγματικότητα της Μάλαγα. Μου λείπει σίγουρα η Θεσσαλονίκη, ο Άρης, οι φίλοι μου και οι φίλαθλοι της ομάδας», είπε ο Αμερικανός στο "Αθλητικό Metropolis".

Για την νίκη επί της ΤΣΣΚΑ, ο πρώην αρχηγός των "κιτρίνων", υπογράμμισε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν μπορούσαμε να χάσουμε και το τρίτο παιχνίδι μιας και θέλουμε να προκριθούμε στους "8" της Ευρωλίγκας. Ξέραμε ότι δεν είχαμε κανένα περιθώριο για ήττα, παλέψαμε για να μπορέσουμε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ. Ήταν καλό που τους είχα αντιμετωπίσει πέρυσι με τον Άρη και τους ήξερα αρκετά καλά, ποιοι είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες της ΤΣΣΚΑ", ενώ για την παρουσία του Νίκου Πιτσίλκα είπε: " Με έκανε να νιώσω ωραία, μίλησα μαζί του πριν και μετά το τέλος του αγώνα".

Ο Καστλ συνέχισε λέγοντας: " Πάντα θα αγαπάω τους φιλάθλους του Άρη, θα είναι στην καρδιά μου. Ήταν μαζί μας, συνέχεια δίπλα μας και φώναζαν για μας σε όποιο γήπεδο και να παίζαμε. Είχαμε μία εξαιρετική σχέση. Θα είναι δύσκολο να προσκαλέσω όλους τους φιλάθλους του Άρη στην Μάλαγα για να δουν ένα από τα παιχνίδια μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξη τους σε αυτά τα 3,5 χρόνια που ήμουν στην ομάδα".

Για το τι θυμάται και κρατάει από την παρουσία του στον Άρη είπε: " Σίγουρα την οικογένεια που ήμασταν όλοι οι παίκτες. Φυσικά και ο κόσμος, οι φίλαθλοι του Άρη που ήταν δίπλα μας και δημιουργούσαν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα. Είναι δύσκολο να πω ότι θα ζήσω κάτι ανάλογο στην καριέρα μου, όπως και στην Μάλαγα με αυτά που έζησα στον Άρη. Είναι διαφορετικός ο τρόπος υποστήριξης των φιλάθλων του Άρη, είναι μοναδικοί".

Για τον αγώνα του Άρη με την Ταού, είπε: " Ο Άρης έρχεται μετά από μία μεγάλη νίκη επί του Παναθηναικού κι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία. Θα πρέπει να έχουν τον έλεγχο του ρυθμού, να μην την αφήσουν να τρέξει και να βγάλει αιφνιδιασμούς. Πρέπει να παίξουν ήρεμα και να μπορέσουν να περιορίσουν τα ατού της Ταού".

Όσον αφορά στο γεγονός ότι δεν κέρδισε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναικό, ως παίκτης του Άρη είπε: " Είμαι χαρούμενος που ο Άρης νίκησε τον Παναθηναικό. Εγώ είχα τις ευκαιρίες μου αλλά τελικά δεν τα κατάφερα. Δεν έχω κάποιο παράπονο".

Όσο για το ότι η επιθυμία του για κατάκτηση ενός τίτλου με τον Άρη έμεινε ανεκπλήρωτη τόνισε: " Θα ήθελα να έχω κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδος, όπου πέρσι φτάσαμε κοντά στην παρουσία μας στους τελικούς των πλέι οφ ή ίσως και το Κύπελλο".

Ο Καστλ έστειλε το μήνυμά του προς τους φιλάθλους του Άρη: " Όποιος κι να είναι στην ομάδα, όποιος και να παίζει, όποιος και να φεύγει από την ομάδα, οι φίλαθλοι πρέπει να συνεχίσουν να την αγαπούν και να τη στηρίζουν. Παρακολουθώ την ομάδα και εξακολουθώ να έχω επαφή με τον Μάσει και τον Τέρι".

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στον Άρη είπε: " Όλα είναι πιθανά, το έχω κάπου μέσα στο μυαλό μου".















TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ