ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Καρσίγιακα- Φενέρμπαχτσε 74-72: Τρίποντο - μαχαιριά για την ομάδα του Τζόρτζεβιτς

Καρσίγιακα- Φενέρμπαχτσε 74-72: Τρίποντο - μαχαιριά για την ομάδα του Τζόρτζεβιτς
FENERBAHCE BEKO ISTANBUL

Την πέμπτη ήττα της στο τουρκικό πρωτάθλημα υπέστη Φενέρμπαχτσε, χάνοντας από την Καρσίγιακα στη Σμύρνη με buzzer beater.

Η Φενέρμπαχτσε δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και φαίνεται. Η εικόνα της είναι προβληματική και τ' αποτελέσματα την εκθέτουν.

Το 74-72 από την Καρσίγιακα στη Σμύρνη ήρθε να επιβεβαιώσει πως η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς υποφέρει αγωνιστικά. Ο Μαχμούτογλου σκόραρε 29 πόντους από 8/12 τρίποντα, αλλά δεν αρκούσαν προκειμένου ν' αποφευχθεί η πέμπτη ήττα σε 25 αγωνιστικές του τουρκικού πρωταθλήματος.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με τρίποντο των γηπεδούχων στην εκπνοή της αναμέτρησης. Δράστης ο Εμπέι που εκτέλεσε πάνω σε άμυνα. Λογική κατάληξη με ό,τι περνάει εφέτος η τουρκική ομάδα.

Η μόνιμη απουσία του Βέσελι και το μπες-βγες του Ντε Κολό έχουν αποδυναμώσει εμφανώς το σύνολο του Σάλε, που ούτε στην EuroLeague θα εκπληρώσει τους στόχους του. Με δεδομένο δε ότι πλέον ισοβαθμεί με την Αναντολού Εφές στις... πέντε ήττες, δεν αποκλείεται να χαθεί και η πρωτιά στην κανονική περίοδο.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ