NBA

Κάρι: "Είμαι μακριά απ' το να κρεμάσω τα παπούτσια μου, ο Κερ μάς έλεγε για το τίκι-τάκα της Μπαρτσελόνα"

Golden State Warriors guard Stephen Curry reacts after winning a competition against Sabrina Ionescu at the NBA basketball All-Star weekend, Saturday, Feb. 17, 2024, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings)
Στιγμιότυπο του Στεφ Κάρι από το διαγωνισμό τριπόντων με την Σαμπρίνα Ιονέσκου AP

Ο Στεφ Κάρι δεν βλέπει τον εαυτό του κοντά στην απόσυρση από τη δράση, παρόλο που σκέφτεται διαρκώς το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το NBA All-Star Game 2024. Ο κορυφαίος σουτέρ αναφέρθηκε και στη Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα που επηρέασε τον τρόπο παιχνιδιού των Γουόριορς.

Ο Στέφ Κάρι δεν φαίνεται να κρεμάει τα παπούτσια του στο άμεσο μέλλον, όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στον απόηχο του NBA All-Star Game 2024. Ο κορυφαίος σουτέρ μίλησε για τις σκέψεις του αναφορικά με την απόσυρση από τη δράση και αναφέρθηκε στην επιρροή της Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα στον τρόπο παιχνιδιού των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ερωτηθείς για το αν βλέπει τον εαυτό του να κρεμάει τα παπούτσια του στο άμεσο μέλλον, ο 35χρονος σταρ δήλωσε ότι: "Το σκέφτομαι όλη την ώρα. Αλλά οι σκέψεις σταματούν όταν πρέπει να προετοιμαστείς για το επόμενο παιχνίδι. Υπάρχει μια ρουτίνα και ένας κύκλος που περιβάλλει το τώρα. Βέβαια, ξαφνικά θα ξυπνήσεις ένα πρωί και θα πρέπει να ακούσεις το σώμα και το μυαλό σου, όταν θα σου πει ότι ήρθε η ώρα. Αλλά νομίζω ότι, ακόμα, είμαι μακριά από αυτό".

Ο γκαρντ των Γουόριορς τοποθετήθηκε και σε ερώτηση σχετικά με την επίδραση της Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα (2009-2012) στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Στιβ Κερ, σε συνέχεια μια παλιότερης δήλωσης του έμπειρου προπονητή: "Μας έλεγε για το Τίκι Τάκα. Ήταν αυτή η φράση, τη θυμάμαι. Ήταν ένα καλό παράδειγμα, ένα πρότυπο για τις κινήσεις του σώματος και της μπάλας ανάμεσα στα δύο αθλήματα. Ένα παράδειγμα για το ρυθμό μας, για την χημεία που πρέπει να έχουμε, σε αυτό το δικό μας στιλ που έχουμε εξελίξει στα δέκα χρόνια που προπονεί (σ.σ. ο Στιβ Κερ). Ήταν ένας καλός τρόπος για να μας δείξει πώς πρέπει να παίζουμε" εξήγησε ο Κάρι απαντώντας σε ερώτηση Ισπανού δημοσιογράφου.

Ο σταρ του Γκόλντεν Στέιτ μετρά τη φετινή σεζόν 28 πόντους με 42,7% στα τρίποντα, 4,4 ριμπάουντ και 5 ασίστ μέσο όρο, ανά 33 λεπτά σε 50 αγώνες, με τον Στεφ Κάρι να προσφέρει θέαμα και τρίποντη καταιγίδα στο διαγωνισμό τριπόντων με την Σαμπρίνα Ιονέσκου για το NBA All-Star Weekend.

TAGS NBA ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ