NBA

NBA All-Star Weekend 2024: Ο Στεφ Κάρι λύγισε στο τέλος την εκπληκτική Σαμπρίνα Ιονέσκου στον δικό τους διαγωνισμό τριπόντων

NBA All-Star Weekend 2024: Ο Στεφ Κάρι λύγισε στο τέλος την εκπληκτική Σαμπρίνα Ιονέσκου στον δικό τους διαγωνισμό τριπόντων
PRINTSCREEN

Ο Στεφ Κάρι ανταποκρίθηκε στην πρόκληση της Σαμπρίνα Ιονέσκου και έπειτα από έναν επικό αγώνα την νίκησε στο Stephen vs Sabrina 3-point Challenge, έχοντας 29 πόντους έναντι 26 της σταρ των Νιου Γιορκ Λίμπερτι.

Ο Στεφ Κάρι παραμένει ο καλύτερος σουτέρ στον κόσμο. Η Σαμπρίνα Ιονέσκου σίγουρα δεν απέχει πολύ από αυτόν. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγήκε μετά την "μάχη" των δύο τους στο Stephen vs Sabrina 3-point Challenge για το All Star Weekend 2024, που προέκυψε έπειτα από τον μυθικό διαγωνισμό τριπόντων του WNBA που είχε κατακτήσει η Ιονέσκου με 37 πόντους το περασμένο καλοκαίρι.

Η Ιονέσκου τα έδωσε όλα. Ξεκίνησε με 7/7 τρίποντα και 9/10 στις δύο πρώτες θέσεις. Τελείωσε την προσπάθειά της έχοντας 26 πόντους- όσους και ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων Ντέιμιαν Λίλαρντ. Μετά όμως ανέλαβε δράση ο Στεφ Κάρι και επιβεβαίωσε ότι είναι ο καλύτερος σουτέρ όλων των εποχών.

Ο ρέκορντμαν στην ιστορία του NBA σημείωσε 29 πόντους και κατέκτησε τον τίτλο, με την Ιονέσκου να κερδίζει τον θαυμασμό και τα χειροκροτήματα του κόσμου, αφού απέδειξε ότι ανήκει ανάμεσα στους κορυφαίους.

TAGS NBA ΗΠΑ NBA ALL STAR NBA ALL STAR GAME ALL STAR GAME
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ